Etsi koulutusisältöjä

close

WordPress-peruskurssi sisällöntuottajille

WordPress maailman suosituin avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä. WordPressin etuja ovat helppokäyttöisyys, hakukoneystävällisyys, valtava määrä saatavilla olevia teemoja ja lisäosia sekä aktiivinen ja laaja tukiverkosto. Kaiken tämän lisäksi WordPress on itsessään täysin ilmainen ja saatavilla vielä lukuisilla eri kieliversioilla.

WordPress-koulutus sopii kaikille WordPressistä ja verkkosivuista kiinnostuneille henkilöille, joiden täytyy omassa työssään päivittää ja ylläpitää WordPress-sivuja. Kurssilla opit asentamaan tai ottamaan WordPressin muuten haltuun ja käyttämään WordPressin monipuolisia työkaluja. Opit tuottamaan sisältöjä ja muokkaamaan jo aiemmin tehtyjä sisältöjä. Lisäksi opit laajentamaan WordPressiä lisäosien avulla ja ymmärrät teemojen käytön. Kurssilla puhutaan myös yleisesti tietoturvasta, optimoinnista ja muista asioista, jotka ovat tärkeitä kenelle tahansa WordPress-sivustoa ylläpitäville henkilöille. Ylipäänsä pääset sisälle WordPressiin ja omien sivujen ja verkkosisältöjen luomiseen!

  • Kurssin tavoitteena on perehdyttää WordPresssin salaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet WordPressin käyttöön.
  • Kurssilla perehdytään erityisesti WordPressin käyttöön, ylläpitoon ja tyypillisten verkkosisältöjen muokkaamiseen ja päivittämiseen.
  • Kurssilla kerrotaan myös teemoista, lisäosista ja ylipäänsä siitä miten WordPress voidaan kustomoida juuri omaan käyttöön sopivaksi.
  • Kurssilla käydään läpi WordPressin omatoiminen asentaminen ja konfigurointi ja puhutaan yleisellä tasolla esimerkiksi hosting-palveluista.
wordpress-sivut.fi

Mikä on WordPress?

Lue lisää WordPress-julkaisujärjestelmästä ja sen ominaisuuksista Wordpress-sivut.fi -verkkosivuilla.

https://wordpress-sivut.fi/mika-on-wordpress/

WordPress -koulutuksen kohderyhmä

WordPress-peruskurssi soveltuu kaikille WordPressistä kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta WordPressistä tai verkkosivujen ylläpitämisestä, mutta samalla koulutus sopii myös WordPressiin jo hieman aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa WordPressin käyttöä.

WordPress -tulevat kurssit

WordPress -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuskategoriat