Etsi koulutusisältöjä

close

WordPress-peruskurssi

WordPress maailman suosituin avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä. WordPressin etuja ovat helppokäyttöisyys, hakukoneystävällisyys, valtava määrä saatavilla olevia teemoja ja lisäosia sekä aktiivinen ja laaja tukiverkosto. Kaiken tämän lisäksi WordPress on itsessään täysin ilmainen ja saatavilla vielä lukuisilla eri kieliversioilla.

WordPress-koulutus sopii kaikille WordPressistä ja verkkosivuista kiinnostuneille henkilöille, joiden täytyy omassa työssään päivittää ja ylläpitää WordPress-sivuja. Kurssilla opit asentamaan tai ottamaan WordPressin muuten haltuun ja käyttämään WordPressin monipuolisia työkaluja. Opit tuottamaan sisältöjä ja muokkaamaan jo aiemmin tehtyjä sisältöjä. Lisäksi opit laajentamaan WordPressiä lisäosien avulla ja ymmärrät teemojen käytön. Kurssilla puhutaan myös yleisesti tietoturvasta, optimoinnista ja muista asioista, jotka ovat tärkeitä kenelle tahansa WordPress-sivustoa ylläpitäville henkilöille. Ylipäänsä pääset sisälle WordPressiin ja omien sivujen ja verkkosisältöjen luomiseen!

  • Kurssin tavoitteena on perehdyttää WordPresssin salaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet WordPressin käyttöön.
  • Kurssilla perehdytään erityisesti WordPressin käyttöön, ylläpitoon ja tyypillisten verkkosisältöjen muokkaamiseen ja päivittämiseen.
  • Kurssilla kerrotaan myös teemoista, lisäosista ja ylipäänsä siitä miten WordPress voidaan kustomoida juuri omaan käyttöön sopivaksi.
  • Kurssilla käydään läpi WordPressin omatoiminen asentaminen ja konfigurointi ja puhutaan yleisellä tasolla esimerkiksi hosting-palveluista.
wordpress-sivut.fi

Mikä on WordPress?

Lue lisää WordPress-julkaisujärjestelmästä ja sen ominaisuuksista suomenkielisellä WordPress-sivut.fi -verkkosivustolla.

https://wordpress-sivut.fi/mika-on-wordpress/

WordPress-peruskurssin kohderyhmä

WordPress-peruskurssi soveltuu kaikille WordPressistä kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta WordPressistä tai verkkosivujen ylläpitämisestä, mutta samalla koulutus sopii myös WordPressiin jo hieman aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa WordPressin käyttöä.

WordPress-peruskurssi

Lue lisää

WordPress-velhon peruskurssi 26-27.9.2024

WordPress-velhon peruskurssin etäkoulutus on tuhti paketti kaikille verkkosivujen rakentamisesta ja ylläpidosta kiinnostuneille. Voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa k…

WordPress-peruskurssien koulutuspalautteita

Koulutus oli todella hyvä ja erittäin järkevästi jäsennelty. Alkuun ajattelin itse, että mihin minä tarvitsen asennuksen tms. osaamista, että nyt menee yli hilseen, mutta siinä koulutuksen edetessä minäkin ymmärsin miksi aloitettiin oikeasti alusta ja edettiin niin kuin edettiin. On todella hyödyllistä, että nyt minulla on testialusta jossa voin kokeilla eri ominaisuuksia ilman, että omat sivut on myllätty ja kaiken voikin aloittaa alusta. Erityisesti on mainittava, että kouluttaja, Pasi Kainukainen, oli kyllä juuri siellä missä pitikin, on ilo seurata koulutusta jossa kouluttaja tuntee asiansa ja on siitä innostunut. Nyt minäkin jolle verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen oli vähän se pakollinen paha, olen myös innostunut siitä mitä kaikkea niillä voikaan tehdä! Ja kovin paljon arvostan myös saatua materiaalia! Ei kannata hyvää mennä muuttamaan! Toimii!

Satu Pehkonen, Varkauden Vakuutuskassa

Opettaja (Pasi Kainulainen) oli hyvin valmistautunut, kurssilla hyvä rakenne ja harjoitukset, Ope piti kaikki kyydissä vaikka oppilaiden tilanteet vaihtelivat tosi paljon. Tosi hyvä WordPress-kurssi, kiva ilmapiiri vaikka etäkurssi, viisi tähteä!

Tosi selkee ja hyvä aloituspaketti wordpressiin ja sen käyttöönottoon. Yhteydet ja ohjaus toimi hienosti etänä. Mielestäni tässä ei ole juurikaan kehitettävää, jossain kohtaa tuntui vaan että mentiin vähän hitaasti eteenpäin, mutta heti sen jälkeen huomasin että miksi, koska tuli paljon uusia asioita jotka olisin itse varmasti vaan ohittanut hätäillessä. En muuttaisi juuri mitään, arvosana 6/5.

Tom Båssar, Kind Company

WordPress-verkkokurssi oli mahtava näin korona aikaan! Pasi on todella loistava kouluttaja, häneltä sain paljon todella hyödyllistä tietoa. Hienoa oli myös, että kouluttaja kertoi myös paljon muustakin mistä keksimme vain kysyä. Oli upeaa saada kaikki toimimaan niin helposti ja nyt vain hyödyntämään uusia taitoja. Innostuin niin paljon että jatkossa kiinnostaisi sekä koodaus että Photoshop kurssit myös.

Anita

Väitän että näin laadukkaasti toteutettu etäkoulutus voittaa kirkkaasti vastaavan koulutuksen luokkahuoneessa! Kurssin sisältö oli kompakti pala laajasta aihealueesta, mutta riittävä siihen että kurssilla opituilla taidoilla pystyy itsenäisesti tuottamaan ja muokkaamaan WordPress sisältöä. Kurssilta sai myös laadukkaan kirjallisen aineiston osaamisen tueksi.

Tuija Saarela, Pirkanmaan Porakaivo Oy, GreeHeat

WordPress-kouluttaja Pasi Kainulainen oli todella hyvä ja kärsivällinen! Menisin ehdottomasti uuteen hänen pitämäänsä koulutukseen.

WordPress-kurssi oli kattava ja hyödyllinen. Pidin siitä miten erinomaisesti kurssi toimi etäkurssina ja pystyin osallistumaan siihen myös ulkomailta.

Pia Peltonen , Georgetown University in Qatar

Kahden päivän kurssin opit oli kivasti jaksotettu. Taustoitus antaa perspektiiviä alustan valintaan. Localhost-ympäristön opettelu on hyödyllinen kehittäjän työkalu. Perusteet, blokit, kilkkeet ja räätälöinti hahmottuivat selvästi. Eikun käyttämään, eli perustamaan ja/tai ylläpitämään omia sivuja. Kiitos!

Annmari Salmela , Kirkkopalvelut ry

Kiitos, WordPress-koulutus oli todella hyödyllinen ja opin uusia asioita runsaasti, vaikka oli jo aiempaa kokemusta WordPressistä. Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli todellinen WordPress-asiantuntija ja osasi myös kouluttaa erinomaisesti. Kurssilla opeteltiin asioita hyvässä tahdissa ja mielenkiintoisesti. Olen tyytyväinen kurssiin ja etäopetus soveltui hyvin tähänkin kurssiin.

Päivi Rajala, Vaasan ammattikorkeakoulu

Hyvä WordPress-ope. Selkeä esitystapa ja monipuolinen kurssisisältö. Tulen jatkossa muillekin kursseille!

Jaakko Herttua, Ala-Talkkarit Oy

Hyvä hinta-laatusuhde! Kurssi meni syvemmälle kuin valtaosa vastaavista kursseista. Mukava ja hyvin omaksuttava kurssi.

Tero Suutari, BusinessOulu

Erinomainen WordPress-peruskurssi, jossa opin paljon asioita, joita en tiennyt ja joihin olen törmännyt. Kouluttaja tiesi mistä puhui! Itse rakennuksessakin covid-tilanne oli huomioitu kiitettävästi: roskikset erikseen kasvosuojaimia varten, kertakäyttökäsineet ruokalan ottimia varten seisovassa pöydässä jne. Ruokakin oli superhyvää ja monipuolista.

Anja Hatva

Kiitos kattavasta WordPress-koulutuksesta! Opin paljon uutta ja ymmärrys WordPressin käyttöön eri toimintoihin lisääntyi.

Katja Kinnunen, Ammattiopisto Luovi

Mainio WordPressin etänä pidetty peruskurssi laajasta aiheesta! Kouluttaja (Pasi Kainulainen) luovi hyvin ja sai tiivistettyä kahteen päivään kaiken oleellisen. Etäkurssilta saamien oppien avulla pystyn tekemään omat www-sivut ja syventymään aiheisiin, joita etäkurssilla ei ehditty käymään. Tärkeää vinkkitietoa oli suositeltavien ilmaisteemojen ja pluginien esilletuonti kymmenientuhansien joukosta!

Tapio Keisteri, Suomen Karttatieto Oy

perusasiat saatiin hyvin haltuun. Etenkin asennukseen ja webhotelleihin liittyvät osiot olivat erittäin opettavaisia ja tärkeitä. Selkeäsanainen ja virkeä opettaja, Pasi Kainulainen, kannusti oppimaan. Oppilaiden tekniset taidot olivat monen tasoisia, mutta kärsivällinen opettaja ohjasi sopivan hitaaseen tahtiin ja vastaili kärsivällisesti ongelmatilanteisiin ja kysymyksiin! Varsinkin omat tavoitteeni tulivat erittäin hyvin saavutettua!

WordPress -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

WordPress 6 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2024Sivuja: 60

Täysin uudistettu ja ajanmukaistettu WordPress 6 -velhon käsikirja on kattava opas kaikille WordPress-sisällönhallintajärjestelmästä kiinnostuneille henkilöille.

Lue lisää

WordPress 5 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2019Sivuja: 65

WordPress 5 -velhon käsikirja on tarkoitettu kaikille WordPress-ylläpidosta kiinnostuneille henkilöille!

Koulutuskategoriat