Etsi koulutusisältöjä

close

IT-Konsultointi, valmennus ja henkilökohtainen tuki

Onko sinulla tietty aihe ja tai projekti, joka vaatii konsultointia, opastusta, tukea tai tekijän? Vaikka näiltä verkkosivuilta löytyykin kattavasti valmiita kursseja ja koulutuksia, joiden avulla otat haltuun lähes minkä tahansa uuden aiheen, mikään ei ole kuitenkaan yhtä tehokasta, kuin pitkään alalla toiminut suvereeni ammattilainen, joka voi toimia sinulle tai koko yrityksellesi henkilökohtaisena avustajana. Kokeneet konsulttimme voivat toimia joko kouluttajana tai tekijänä monenlaisissa IT-projekteissa.

Asiakkaalle räätälöity yksityistilaisuus voi olla käytännössä ohjaus, opastus, konsultointi, yhdessä suunnittelu, toteutus tai vaikkapa testaus. Räätälöidyt yksityistilaisuudet voidaan järjestää asiakkaan omassa toimitilassa ympäri Suomen, sovitusti esimerkiksi pääkaupunkiseudulla tai nykyaikaisesti etänä verkon välityksellä. Hinnoittelu riippuu täysin projektin luonteesta, kestosta ja paikan päällä tapahtuvan konsultoinnin sijainnista. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin miten voisimme auttaa sinua parhaiten.

IT-koulutus,fi - konsultointi
Mainos

Mixtum konsultoi ja kouluttaa yli 20-vuoden kokemuksella

Tarjoamme avoimia velhon kursseja sekä räätälöityjä konsultointipalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille kokoon katsomatta. Kauttamme voit myös palkata ammattilaisen esimerkiksi verkkosivustojen koodaustöihin, videotuotantoihin sekä muihin työtehtäviin.

Lue lisää kotisivuiltamme, osoitteesta https://mixtum.com ja ota rohkeasti yhteyttä!

Oma päätälöity privaattikoulutus tai -konsultointi

Räätälöidyssä konsultoinnissa ja koulutuksessa voidaan sopia yhdessä asiakkaan kanssa koulutuksen sisältö, kesto ja ajankohta. Vaikka oma privaattikoulutus on aina kalliimpi vaihtoehto kuin osallistuminen kaikille avoimelle kurssille, erityisesti yrityskohtaisissa konsultoinneissa ja suuremmissa ryhmissä oma yksityistilaisuus voi tulla silti loppuhinnaltaan halvemmaksi kuin, että jokainen työntekijä osallistuisi avoimelle kurssille erikseen.

Hanki ammattilainen avuksi ja tueksi – vaikka projektikohtaisesti

Tarjoamme apua ja tukea suomalaisten yritysten IT-rojekteihin. Olipa kyseessä uuden tuotteen tai palvelun suunnittelu, konseptointi, tekninen toteutus, sisällön suunnittelu, mainos- ja markkinointivaihe tai jokin muu työvaihe, kauttamme löytyy todennäköisesti tähän tekijä. Alapuolelta löytyy lisätietoa mahdollisuuksista hankkia ammattilainen graafisen suunnittelun, koodauksen tai vaikkapa videotuotantojen avuksi.

Graafinen suunnittelija, käyttöliittymäsuunnittelija, taittaja tai kuvittaja

Tarvitsetko graafisen suunnittelijan, jolla on näkemystä ja kokemusta? Kauttamme saat pitkään alalla toimineet graafikot, suunnittelijat ja kouluttajat. Koulutus- tai konsultointi voi pitää sisällään esimerkiksi graafisen alan ohjelmistojen henkilökohtaista ja räätälöityä käyttökoulutusta (erityisesti Adobe Photoshop, Adobe InDesign ja Adobe Illustrator). Kauttamme saat myös alan ammattilaiset, jotka voivat toimia vaikkapa projektikohtaisesti silloin, kun kohteena on graafinen suunnittelu, kuvitus, taittotyöt, konseptoinnit ja muut vastaavat työt.

Graafisen suunnittelijan tehtävä on auttaa katsojaa ymmärtämään haluttu viesti mahdollisimman hyvin ja helposti. Graafinen suunnittelu käsittää laaja-alaisen toimintaympäristön, johon kuuluvat mm. mainonnan suunnittelu, painotuotteiden suunnittelu, sähköisten medioiden ulkoasujen suunnittelu, kuvitukset, animaatiot, yritysilmeet, pakkausten ulkoasujen suunnittelu, opasteet, logot, digibannerit ja muut mainos- ja viestintämateriaalit.

IT-koulutus,fi - graafinen suunnittelija

Sovelluskehittäjä, web-kehittäjä, WordPress-tekijä sekä front-end ja backend-koodari

Haluatko oppia koodaamaan? Koodausura voi onnistua silloinkin, vaikka sinulla olisi työuraa takana joltakin toiselta alalta. Itse asiassa moni on vaihtanut juuri muulta alalta IT-alalle ja aloittanut työt esimerkiksi ohjelmistokehittäjänä. Avointen kurssien lisäksi tarjoamme henkilökohtaista konsultointia esimerkiksi tiettyyn ohjelmointikieleen liittyen. Vinkki: kannattaa tutustua myös täysin ilmaiseen karhuveljenikoodaa.fi -verkkosivustoon, joka tarjoaa paljon tietoja koodauksesta kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisillekin.

Kokeneiden, osaavien ja erityisesti vapaana olevien koodareiden löytäminen on vaikeaa ja tällä hetkellä usein jopa mahdotonta. Kauttamme voit ”vuokrata” ammattikoodarin ihan projektikohtaisesti, kun tarvitset apua vaikkapa verkkopalvelun rakentamiseen liittyen. Säästämme sinut sopivan ja pätevän koodarin etsimisen ja haastettelun vaivalta ja tarjoamme osaavaa koodivoimaa käyttöösi pikaisellakin aikataululla.

IT-koulutus,fi - koodari tai sovelluskehittäjä

Videokuvaus, videoeditointi, animaatio ja tehostetuotanto

Oletko kiinnostunut videotuotannoista ja etsit sopivaa videopuolen ammattilaista avuksi? Kauttamme saat pitkään alalla toimineen videokouluttajan tai videotuotantojen tekijät käyttöösi omia videoprojekteja varten. Saat kauttamme myös videokuvauksen välineet ja laitteistot koko kuvausprojektia tai koulutustilaisuutta varten, joten omia laitteitakaan ei välttämättä tarvita.

Yrityksellesi räätälöity video on yksi parhaita keinoja erottua kilpailijoista. Videon ammattilainen suunnittelee, kuvaa ja editoi laadukkaat videot yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Oli kyseessä sitten yritysvideo, mainosvideo, somevideo, tuotesittelyvideo tai jokin muu videoprojekti, voimme tarjota sinulle sopivan ja osaavan ammattilaisen avuksi ja tueksi.

IT-koulutus,fi - videotuotannot