Etsi koulutusisältöjä

close

Hybridikurssit – lähikoulutuksen ja etäkoulutuksen yhdistelmä

Hybridikoulutus on perinteisen luokkahuonekoulutuksen ja uuden ajan etäkoulutuksen yhdistelmä. Hybridiopetuksesta on tulossa arkipäivää yhä useammassa oppilaitoksessa, kun osa opiskelijoista haluaa osallistua etänä ja osaa haluaa tulla paikan päälle.

Hybridikoulutus on kustannustehokas tapa opettaa isompaakin ryhmää. Kun liikkeelle lähdetään jonkin täysin uuden aiheen parissa, saattaa olla järkevää ottaa perusteet haltuun ensin yhteisen lähiopetuksen avulla, jossa kouluttaja on fyysisesti paikan päällä. Tämän jälkeen voidaan hyvinkin jatkaa kurssia etäpäivillä.Vaikka etäkoulutuksen suosio kasvaa koko ajan, on perinteisellä luokkahuonekoulutuksella edelleen kannattajansa. On vaikea esimerkiksi kuvitella tietokoneen käytön tai verkkoselaimen käytön peruskurssia järjestettäväksi nimenomaan etäkoulutuksena!

IT-koulutus.fi - Hybridikurssit

Yksityistilaisuudet

Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta konsultoinnista tai räätälöidystä koulutuksesta omalle organisaatille, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä koulutuksen sisältö, ajankohta ja kesto.

Julkaisuun liitetyt avainsanat

hybridikurssi it-kurssit kurssit