Etsi koulutusisältöjä

close

Etäkurssit – edullinen, turvallinen ja moderni koulutusmuoto

Etäkurssi on nykyaikainen, edullinen ja turvallinen koulutusmuoto. Livenä pidettävään etäkoulutukseen voit osallistua mistä tahansa, kunhan sinulla on käytössä tietokone ja verkkoyhteys. Saat huippukouluttajan ja huippukoulutuksen suoraan omalle työpisteellesi tai vaikka kotisohvalle!

Etäkoulutus on nimenomaan livenä järjestetty tilaisuus, joten kuten lähikurssilla niin myös etäkurssilla kouluttaja voi tarvittaessa vaikuttaa kurssisisältöön kurssilaisten toiveiden ja mielenkiinnon pohjalta. Vuorovaikutteisessa live-koulutuksessa kurssilaiset voivat esittää kysymyksiä kouluttajalle ja pienryhmässä kouluttautuminen on aina tehokasta ja mukavaa!

IT-koulutus.fi - Etäkurssi ja etäkoulutus

Etäkoulutuksen etuja

  • Säästät aikaa – ei ruuhkassa istumista tai yön yli matkustamista toiselle paikkakunnalle. Tästä kiittää myös luonto.
  • Säästät rahaa matka- ja majoituskuluissa. Tästä kiittää varmasti työnantajasi.
  • Suorita kurssi paikasta riippumatta – oman työpisteen äärellä tai vaikkapa sohvan nurkassa lempivilttiin kääriytyneenä.
  • Etäkoulutuksissa voidaan käyttää aivan samanlaista kurssimateriaalia, kuin lähikoulutuksessakin. Voit ladata harjoitustiedostot verkosta omalle koneelle usein jo ennen kurssia.
  • Käytä omaa tietokonetta – ohjelmistokoulutuksissa saat tehtyä kouluttajan mallin mukaisesti säädöt ja asetukset suoraan omaan tietokoneeseen.
  • Et ole yksin – livenä pidettävissä etäkoulutuksissa kouluttaja on tukena koko koulutuksen ajan ja valmiina auttamaan.
  • Etäkoulutus on aina vuorovaikutteinen kokemus – kuten lähikoulutuksessakin niin myös etäkoulutuksissa on mahdollista (ja jopa toivottavaa) esittää kysymyksiä koulutuksen aikana.

Julkaisuun liitetyt avainsanat

etäkoulutus etäkurssi verkkokurssi