Etsi koulutusisältöjä

close

IT-uutiset

Alapuolelle poimitaan automaattisesti mielenkiintoisia IT-alan uutisia sekä IT-koulutus.fi -sivustolta että myös muutamilta muilta suomenkielisiltä yhteistyösivustoilta. Kaikki uutiset vievät alkuperäisiin sivustoihin ja avautuvat uuteen välilehteen. Kunkin yhteistyösivuston omilta sivuilta lödät vielä lisää kuhunkin teemaan liittyviä uutisia.

Alapuolella on lueteltu tärkeimpiä yhteistyössä olevia verkkosivustoja. Tulevaisuudessa yhteistyösivujen määrä tulee kasvamaan.

Adobe-koulutus.fi
IT-koulutus.fi
Karhuveljenikoodaa.fi
Mixtum.com
WordPress-sivut.fi
Videoguru.fi
DaVinci Resolve

Microsoftin VASA-1-tekoälymalli luo keinotekoisia videoita pelkän kuvan ja äänen perusteella

IT-koulutus21.4.2024

Microsoftin VASA-1 -tekoälymalli pystyy tuottamaan videoita pelkän valokuvan ja ääninäytteen avulla. Se mallintaa pään ja huulten liikkeitä, ilmeitä ja kasvojen vivahteita sekä muita yksityiskohtia.

Microsoftin VASA-1-tekoälymalli luo keinotekoisia videoita pelkän kuvan ja äänen perusteella

IT-koulutus21.4.2024

Microsoftin VASA-1 -tekoälymalli pystyy tuottamaan videoita pelkän valokuvan ja ääninäytteen avulla. Se mallintaa pään ja huulten liikkeitä, ilmeitä ja kasvojen vivahteita sekä muita yksityiskohtia.

Blackmagic Designin kamerasovellus tulossa Android-versiona

Videoguru21.4.2024

Blackmagic Design on tuomassa Blackmagic Camera -kamerasovelluksensa iPhonen lisäksi myös Androidille. Blackmagic Camera -sovellus mahdollistaa kaikenlaisten asetusten säätämisen videokuvauksen osalta. Sovelluksessa on mahdollista vaihtaa …

NAB 2024 messujen kohokohtia

Videoguru19.4.2024

NAB 2024 -messut tarjosivat jälleen kerran uusia teknologioita ja laitteita. Tässä artikkelissa poimintoja messuilla esitellyistä uusista tuotteista erityisesti DJI ja Blackmagic -yrityksiltä. Artikkeli NAB 2024 messujen …

WordPress 6.5 ”Regina” uudet ominaisuudet

WordPress-sivut4.4.2024

WordPress 6.5 on vuoden 2024 ensimmäinen suuri päivitysversio WordPressille. Uusi versio on täynnä uusia ominaisuuksia, lukuisia bugikorjauksia, suorituskykyparannuksia ja muita viilauksia, jotka tekevät verkkosivuston hallinnasta …

Adobe Photoshop 2024 uudet ominaisuudet

Adobe-koulutus29.1.2024

Photoshop 2024 sisältää huikean hienoja keinoälyyn perustuvia ominaisuuksia, joiden avulla Photoshop osaa luoda vaikuttavia ja silti uskottavia kuvia täysin tyhjästä. Vaikka keinoäly on tämän ajan …

Hyytävät Halloween 2023 -tarjoukset!

Mixtum30.10.2023

On vuoden pelottavimman juhlan aika. Hyytävä 100 € alennus Velhon kursseista! Tai tilaa kolme velhon käsikirjaa ja maksa vain kahdesta! Tarjoukset voimassa vain rajoitetun ajan!

Adobe Lightroom Classic 2023 (v12.3) uudet ominaisuudet

Adobe-koulutus19.4.2023

Adobe Lightroom 2023 -version uusia ominaisuuksia ovat kohinan älykäs poistaminen, älykkäiden maskien luominen, parantunut Photoshop-työnkulku ja muut pienemmät muutokset ja parannukset ohjelmassa.

Adobe Illustrator 2023 uudet ominaisuudet

Adobe-koulutus23.3.2023

Adobe Illustrator 2023 tarjoaa parannuksia ja uusia ominaisuuksia erityisesti kuvittajille ja graafisille suunnittelijoille.

Splash, Flash ja Animate – tarina Flashin noususta ja kuolemasta

Adobe-koulutus22.3.2023

FutureSplash Animator, Macromedia Flash, Adobe Flash ja Adobe Animate. Lue mielenkiintoinen historia Flashin noususta ja tuhosta.

Adobe Premiere Pro ja Blackmagic DaVinci Resolve – videoeditointiohjelmistot vertailussa

IT-koulutus9.3.2023

Videoeditointisovellukset vertailussa: Adobe Premiere Pro ja Blackmagic Design DaVinci Resolve. Kumpi on parempi ja mitä eroja ohjelmistoissa on?

Adobe Premiere Pro ja Blackmagic DaVinci Resolve – videoeditointiohjelmistot vertailussa

IT-koulutus9.3.2023

Videoeditointisovellukset vertailussa: Adobe Premiere Pro ja Blackmagic Design DaVinci Resolve. Kumpi on parempi ja mitä eroja ohjelmistoissa on?

Adobe After Effects 2023 uudet ominaisuudet

Adobe-koulutus6.12.2022

Adobe After Effects 2023 tarjoaa uusia ja parannettuja ominaisuuksia kaikille animaatiosta ja tehostetuotannosta kiinnostuneille tekijöille.

Adobe Premiere Pro 2023 uudet ominaisuudet

Adobe-koulutus5.12.2022

Adobe Premiere Pro 2023 tarjoaa uusia ominaisuuksia kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille.

WordPress 6.1 ja uudet ominaisuudet

WordPress-sivut22.11.2022

WordPress 6.1 (Misha) tarjoaa paremman vakauden, suorituskyvyn ja käytettävyyden. Lisäksi tarjolla on monia uusia ja parannettuja ominaisuuksia sisällöntuontoon liittyen.

Adobe InDesign 2023 uudet ominaisuudet

Adobe-koulutus15.11.2022

Adobe InDesign 2023 tarjoaa muutamia pieniä parannuksia ja uusia ominaisuuksia kaikille taittajille ja graafisille suunnittelijoille.

Adobe Photoshop 2023 uudet ominaisuudet

Adobe-koulutus8.11.2022

Adobe Photoshop 2023 tarjoaa uusia herkkuja kuvankäsittelijöille. Jälleen kerran Adobe on onnistunut parantamaan ohjelman ominaisuuksia ja lisäämään joukkoon muutaman täysin uuden.

IT-koulutus.fi -verkkopalvelu on avattu!

IT-koulutus10.5.2022

Suomen parhaat IT-koulutukset ja -kurssit tarjoava verkkopalvelu on auki. Tervetuloa tutustumaan verkkopalveluun ja koulutustarjontaan.

Miltä kuulostaisi 50% rahoitus kehityskuluista tai 5000 € ilmaista rahaa innovointiin?

Mixtum25.3.2022

Tiesitkö, että Ely-keskus tarjoaa 50% tuen kehityskustannuksiin liittyen ja Business Finlandin innovaatioseteli antaa 5000 € ilmaista rahaa uusien tuotteiden ja palveluiden konseptointiin?

Osallistu kyselyyn ja voita ilmainen koulutus!

Mixtum4.10.2020

Oletko perinteisten lähikurssien kannattaja vai koetko uuden ajan etäkurssit enermmän mahdollisuudeksi kuin uhkaksi? Osallistu kyselyyn ja voita ilmainen koulutus!

Yritys – hyödynnä verohallinnon koulutusvähennys ja panosta henkilöstösi osaamiseen!

Mixtum1.10.2020

Verohallinnon myöntämän koulutusvähennyksen tarkoitus on tukea työntekijöiden osaamisen kehitystä. Työnantajalle tarjotaan korvausta siltä ajalta, kun työntekijä on vaikkapa etäkoulutuksessa eikä anna suoraa työpanosta työnantajalle, vaikka …

Miten voi hyödyntää Business Finlandin tai Ely-keskuksen Korona-avustusta/tukea?

Mixtum3.5.2020

Oletko saanut tai saamassa Business Finlandin tai ELY-keskuksen kehitysrahaa? Haluatko kehittää verkkopalveluita tai etsitkö asiantuntijoita käyttöösi?

Kannattaako nyt perustaa verkkokauppa ja mitä asioita tulee ottaa huomioon?

Mixtum25.4.2020

Verkkokaupan perustaminen voi olla nopeaa, mutta menestyvä verkkokauppa vaatii yrittäjältä monipuolista osaamista ja tietämystä. Poimi tästä artikkelista vinkit oman verkkokaupan perustamiseen.

Julkaisuun liitetyt avainsanat

ajankohtaista it teknologia uutinen uutiset