Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe After Effects peruskurssi

Adobe After Effects on erittäin laaja ja monipuolinen sovellus, jonka avulla suunnittelet ja toteutat liikegrafiikkaa, animaatiota ja videoidetehosteita, joita voi hyödyntää vaikkapa yrityksen mainos- ja markkinointivideoissa, kun normaali videoeditointi ei enää riitä. After Effectsin avulla syntyvät myös animoidut some-mainokset sekä muut vaikuttavat aineistot. After Effects integroituu hyvin Adoben muiden sovellusten kanssa, kuten esimerkiksi Premiere Pro, Photoshop ja Illustrator.

Adobe After Effects -koulutus sopii erityisesti videoiden tehostetuotannosta ja animaatiosta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille, jotka haluavat hyödyntää liikegrafiikkaa osana omia videoita. After Effects -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien aineistojen suunnittelusta ja toteutukseen ja julkaisuun. Opit luomaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia ja animaatiota, säätämään värejä, luomaan vaikuttavia tehosteita ja lopuksi viemään valmiit videot esimerkiksi Adobe Premiere Pro -sovellukseen osaksi laajempaa videoprojektia tai suoraan verkkosivuille tai sosiaalisen median palveluihin. Lisäksi opit After Effects -ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat.

  • Kurssin tavoitteena on perehdyttää Adobe After Effects -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle ja omien aineistojen toteuttamiseen.
  • Kurssilla keskitytään erityisesti animointiin ja liikegrafiikkaan, mutta suunnitellaan ja luodaan myös videotehosteita.
  • Kurssin jälkeen kurssilaiset hallitsevat After Effects -sovelluksen käytön ja osaavat hyödyntää sitä omissa videoprojekteissa.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe After Effects?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/after-effects/

Adobe After Effects -koulutuksen kohderyhmä

After Effects -koulutus soveltuu kaikille videotehosteista ja animaatiosta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille, jotka haluavat luoda tehosteita, animaatioita, videomainoksia tai taiteellisempia projekteja. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta Adobe After Effects -sovelluksesta. Koska kyseessä on kuitenkin erittäin laaja sovellus, Adoben muiden sovellusten aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä (esim. Photoshop tai Premiere Pro). Koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa After Effectsin käyttöä.

Tulevat Adobe After Effects -peruskurssit

Lue lisää

Adobe After Effects velhon peruskurssi 13-14.6.2024

Kesäkuussa 2024 etänä järjestettävä Adobe After Effects -velhon peruskurssi tarjoaa tuhdin paketin kaikille tehostetuotannosta ja animaatiosta kiinnostuneille henkilöille. Liven…

Lue lisää

Adobe After Effects velhon peruskurssi 10-11.10.2024

Adobe After Effects -velhon peruskurssin etäkoulutus tarjoaa tuhdin paketin kaikille tehostetuotannosta ja animaatiosta kiinnostuneille henkilöille. Livenä toteutettava etäkurssi järjestetä…

Adobe After Effects -kurssien koulutuspalautteita

Adobe After Effects -koulutus oli aivan huipputasoa. Ainoastaan jatkokurssille syntyi kiinnostusta täydellisen peruskurssin jälkeen. Pasi Kainulainen on varmasti Suomen paras opettaja (nm. kokemusta on)!

Aivan SUPER – KIITOS! Opetus oli todella taitavaa osaamista, selkeää, loogista ja otettiin hienosti huomioon kurssilaisten taso opetettavan ohjelman suhteen. Yhteydet ja järjestelyt oli hyvin järjestetty ja etäopetus toimi erinomaisesti!

Maritta Saarimäki , Sanoma Media Finland Oy

Koulutus oli erittäin onnistunut ja jokaisen euron arvoinen. Kouluttajana toimineen Pasi Kainulaisen laaja-alainen työelämäosaaminen näkyi kurssin sisällössä, mikä antaa erittäin hyvän pohjan hyödyntää opittuja asioita omassa työssäni, toisin kuin ns. perinteisten koulutustahojen koulutukset, jotka kokemusteni mukaan eivät niinkään pohjaa tämän hetkiseen työelämään. Lisäksi Pasi on erittäin selkeä ja innostava kouluttaja. Koulutus järjestettiin etänä zoom-yhteyden kautta pienelle ryhmälle. Järjestely oli toimiva, sillä näin pystyi tekemään harjoitukset omalla työkoneella ja samalla räätälöimään ohjelmiston toiminnot niin, että ne säilyvät käytössä jatkossakin. Samalla harjoitukset säilyvät omalla koneella ja niihin pystyy palaamaan myöhemminkin. Pieni osallistujamäärä mahdollisti hyvän keskusteluyhteyden kouluttajan kanssa. Lisäksi varsinaiset kurssipäivät jatkuivat yli sovitun aikataulun täydentävällä keskustelulla harjoituksista ja niiden soveltamisesta omiin työtehtäviin.

Kulttuuriosuuskunta Komeetta

Parasta Adobe After Effects -etäkoulutuksessa oli se, että opin ohjelman toimintaperiaatteen. Tämä ei ole ollut itsestään selvyys kaikkien kouluttajien kohdalla muita ohjelmia opiskellessa. Huomasi että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) oli vahva osaaminen ja intohimo asiaansa, mikä oli tosi hyvä juttu!

Nina Tuomela, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, XAMK

Erittäin tyytyväinen After Effects -koulutukseen!! Pasi Kainulaisen opetus oli kattavaa ja todella selkeää. Henkilökohtaisesti pysyin kaikessa mukana helposti juuri siksi, että Pasin ote kouluttamiseen oli erittäin sujuvaa. Iso kiitos. Tämän kurssin jälkeen on helppoa lähteä itsenäisesti tekemään upeita videoita After Effectsillä.

Samuli Nybergh, MK Mittaus Oy

Loistava koulutus, tuli kaupan päälle oppia myös Illustrator ja InDesign käyttöön. Laaja alue käytiin lyhyessä ajassa tehokkaasti ja hyvien esimerkkien avulla mieleenpainuvasti läpi. Mukaan saatu Velhon käsikirja auttaa jatkossa, mainio teos, ja mukaan saadut harjoitusmatskut auttavat myös! Pieni ryhmä oli hyvä ja oppimisen kannalta loistava. Uskoisin että kaikki saivat kohdistettua tietoa.

Minna Talvilahti , T-Drill Oy

Tahti oli sopiva ja opettaja osasi hommansa erittäin hyvin. Esimerkit olivat havainnollisia ja tukivat hyvin opetusta. Arvosana 10/10.

Jukka-Pekka Paukkunen , T-Drill Oy

Erinomainen Adobe After Effects -kurssi! Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli todella mukava, taitava ja hyvä opettamaan.

Sami Kohvakka, Fujitsu Finland

Kiitos kouluttajalle (Pasi Kainulainen). Adobe After Effects -kurssin sisältö oli hyvin suunniteltu ja kouluttaja oli selkeä ja asiantunteva. Koulutusaineisto oli kattava ja monipuolinen. Tätä voi suositella ohjelmiston perusteista kiinostuneille!

Marita Jylhä, Koulutuskuntayhtymä OSAO

Selkeä, hyvin jäsennelty koulutuspaketti Adobe After Effects -ohjelman ominaisuuksista, työkaluista, toimintalogiikasta ja peruskäytöstä. Tästä on hyvä jatkaa!

Mika Hanski, Triolab Oy

Olen oikein tyytyväinen parin päivän After Effects -etäkoulutukseen. Enää en pelkää ohjelmaa niin paljon! on mukavampi alkaa säveltämään omia juttuja ja tältä pohjalta uskon, että pystyn tekemään animoituja bannereita ja sisältöä nyt paremminkin. Esim. Maskien käyttö oli sellainen mitä en tiennyt entuudestaan ollenkaan!

Tiia Tanni, Trust Creative Society Oy

Kaikenkaikkiaan todella hyvä After Effects -koulutus! Tosi tiivis paketti kahteen päivään, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin itsenäisesti. Suuri plussa koulutusmateriaalista, erityisesti käsikirjasta. Kiitos!

Essi Rantanen, Telegraafi Oy

Adobe After Effects -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

Adobe After Effects CC 2020 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2020Sivuja: 52

Adobe After Effects CC 2020 -velhon käsikirja sopii kaikille animaatiosta ja tehostetuotannosta kiinnostuneille henkilöille! Opas tarjoaa perustiedon After Effects -sovelluksen käytöstä ja omien animaatioiden ja tehosteiden luomisesta ja julkaisusta.

Lue lisää

Adobe After Effects CC 2019 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2019Sivuja: 50

Adobe After Effects -velhon käsikirja on tarkoitettu kaikille animaatiosta ja tehostetuotannosta kiinnostuneille henkilöille!

Koulutuskategoriat