Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe After Effects peruskurssi

Adobe After Effects on erittäin laaja ja monipuolinen sovellus, jonka avulla suunnittelet ja toteutat liikegrafiikkaa, animaatiota ja videoidetehosteita, joita voi hyödyntää vaikkapa yrityksen mainos- ja markkinointivideoissa, kun normaali videoeditointi ei enää riitä. After Effectsin avulla syntyvät myös animoidut some-mainokset sekä muut vaikuttavat aineistot. After Effects integroituu hyvin Adoben muiden sovellusten kanssa, kuten esimerkiksi Premiere Pro, Photoshop ja Illustrator.

Adobe After Effects -koulutus sopii erityisesti videoiden tehostetuotannosta ja animaatiosta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille, jotka haluavat hyödyntää liikegrafiikkaa osana omia videoita. After Effects -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien aineistojen suunnittelusta ja toteutukseen ja julkaisuun. Opit luomaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia ja animaatiota, säätämään värejä, luomaan vaikuttavia tehosteita ja lopuksi viemään valmiit videot esimerkiksi Adobe Premiere Pro -sovellukseen osaksi laajempaa videoprojektia tai suoraan verkkosivuille tai sosiaalisen median palveluihin. Lisäksi opit After Effects -ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat.

  • Kurssin tavoitteena on perehdyttää Adobe After Effects -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle ja omien aineistojen toteuttamiseen.
  • Kurssilla keskitytään erityisesti animointiin ja liikegrafiikkaan, mutta suunnitellaan ja luodaan myös videotehosteita.
  • Kurssin jälkeen kurssilaiset hallitsevat After Effects -sovelluksen käytön ja osaavat hyödyntää sitä omissa videoprojekteissa.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe After Effects?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/after-effects/

Adobe After Effects -koulutuksen kohderyhmä

After Effects -koulutus soveltuu kaikille videotehosteista ja animaatiosta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta Adobe After Effects -sovelluksesta. Koska kyseessä on kuitenkin erittäin laaja sovellus, Adoben muiden sovellusten aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä (esim. Photoshop tai Premiere Pro). Koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa After Effectsin käyttöä.

Adobe After Effects -tulevat kurssit

Adobe After Effects -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuskategoriat

Koulutuksen avainsanat

adobe after effects