Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Animate peruskurssi

Adobe Animate on monipuolinen ja hauska animointisovellus, jonka avulla suunnittelet ja toteutat liki mitä tahansa animaatiota ja muuta liikegrafiikkaa. Animaatioita voi hyödyntää vaikkapa yrityksen mainos- ja markkinointivideoissa sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuilla. Animaten avulla on myös mahdollista rakentaa hahmoanimaatioita tai vaikka kokonaisia animoituja tarinoita. Animaatiot on mahdollista julkaista esimerkiksi sekä responsiivisessa HTML5-muodossa että videona.

Adobe Animate -koulutus sopii kaikille animaatiosta ja animoinnista kiinnostuneille henkilöille. Animate -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien aineistojen suunnittelusta ja toteutukseen ja julkaisuun. Opit luomaan monipuolisesti omaa grafiikkaa suoraan Animaten omilla vektoripiirtotyökaluilla sekä animoimaan niitä haluamallasi tavalla. Luonnollisesti opit myös julkaisemaan valmiit animaatiot videona tai modernissa HTML5-muodossa, jolloin animaatio on katsottavissa suoraan selaimessa pöytätietokoneella tai älypuhelimella. Kurssin jälkeen osaat hyödyntää Animate -sovellusta kaikenlaisessa animoinnissa.

  • Kurssin tavoitteena on perehdyttää Adobe Animate -ohjelman ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
  • Kurssilla suunnitellaan ja toteutetaan omaa vektorigrafiikkaa ohjelman omien piirtotyökalujen avulla.
  • Kurssilla toteutetaan monenlaisia animaatioita eri animointitekniikoita hyödyntäen.
  • Kurssilla kerrotaan yleisesti HTML5- ja JavaScript-julkaisusta ja erosta esimerkiksi perinteiseen videoon verrattuna.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Animate?

Lue lisää Adobe Animate -ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/adobe-animate/

Adobe Animate -koulutuksen kohderyhmä

Adobe Animate -koulutus soveltuu kaikille vektorigrafiikasta ja animoinnista kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa animointikokemusta tai aiempaa kokemusta Adobe Animate -ohjelmasta. Koulutus sopii kuitenkin myös esimerkiksi Adobe Flash -sovellukseen aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat päivittää animoinnin modernimpaan muotoon ja samalla tehostaa ja nopeuttaa omaa tekemistä.

Adobe Animate -tulevat kurssit

Adobe Animate -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuskategoriat

Koulutuksen avainsanat

adobe animate