Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Animate peruskurssi

Adobe Animate on monipuolinen ja hauska animointisovellus, jonka avulla suunnittelet ja toteutat liki mitä tahansa animaatiota ja muuta liikegrafiikkaa. Animaatioita voi hyödyntää vaikkapa yrityksen mainos- ja markkinointivideoissa sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuilla. Animaten avulla on myös mahdollista rakentaa hahmoanimaatioita tai vaikka kokonaisia animoituja tarinoita. Animaatiot on mahdollista julkaista esimerkiksi sekä responsiivisessa HTML5-muodossa että videona.

Adobe Animate -koulutus sopii kaikille animaatiosta ja animoinnista kiinnostuneille henkilöille. Animate -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien aineistojen suunnittelusta toteutukseen ja julkaisuun. Opit luomaan monipuolisesti omaa grafiikkaa suoraan Animaten omilla vektoripiirtotyökaluilla sekä animoimaan niitä haluamallasi tavalla. Luonnollisesti opit myös julkaisemaan valmiit animaatiot videona tai modernissa HTML5-muodossa, jolloin animaatio on katsottavissa suoraan selaimessa pöytätietokoneella tai älypuhelimella. Kurssin jälkeen osaat hyödyntää Animate -sovellusta kaikenlaisessa animoinnissa.

  • Kurssin tavoitteena on perehdyttää Adobe Animate -ohjelman ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
  • Kurssilla suunnitellaan ja toteutetaan omaa vektorigrafiikkaa ohjelman kattavien ja mielenkiintoisten piirtotyökalujen avulla. Opit käyttämään ohjelmaa näin ollen myös piirtotyökaluna.
  • Kurssilla toteutetaan monenlaisia animaatioita erilaisia animointitekniikoita hyödyntäen. Opit animoimaan piirroskuvia, valokuvia, tekstejä ja muita elementtejä.
  • Kurssilla kerrotaan yleisesti HTML5- ja JavaScript-julkaisusta ja muutenkin siitä miten ja missä muodossa omat animaatiot kannattaa julkaista. Opit myös julkaisemaan animaatio videona ja viemään ne esimerkiksi someen.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Animate?

Lue lisää Adobe Animate -ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/adobe-animate/

Adobe Animate -peruskurssin kohderyhmä

Adobe Animate -koulutus soveltuu kaikille vektoripiirtämisestä ja helposta animoinnista kiinnostuneille henkilöille. Voit hyödyntää opittuja taitoja esimerkiksi some-mainoksissa, animoiduissa tarinoissa, hahmoanimaatioissa sekä taiteellisemmissa projekteissa. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa animointikokemusta tai aiempaa kokemusta Adobe Animate -ohjelmasta. Koulutus sopii myös aiemmin käytössä olleeseen Adobe Flash -sovellukseen tutustuneille henkilöille, jotka haluavat päivittää animoinnin nyt moderniin tekniikoihin ja samalla tehostaa ja nopeuttaa omaa tekemistä.

Tulevat Adobe Animate -kurssit

Lue lisää

Adobe Animate velhon peruskurssi 24-25.10.2024

Adobe Animate -velhon peruskurssin etäkoulutus sopii kaikille animaatiosta, animoinnista ja liikegrafiikasta kiinnostuneille henkilöille. Tämä etäkoulutus järjestetä…

Adobe Animate -kurssien koulutuspalautteita

Olen ehtinyt tavata aika monta kouluttajaa ja sinä olet ollut ehdottomasti paras. Rauhallinen, selkeä tapasi kouluttaa on erinomainen. Lämpimät kiitokset!

Helena Paulasto, viestintäkonsultti, toimitusjohtaja

Adobe Animate -kurssi oli todella onnistunut! Opin paljon uutta, jota tulen hyödyntämään omissa työtehtävissä jatkossa. Ohjelmaa oli helppo lähestyä, koska kurssilla opetetut kohdat käytiin todella selkeästi läpi. Pasi Kainulainen oli kouluttajana kannustava ja hänellä on intohimoinen asenne ohjelmaan ja opetukseen. Kurssilla oli rento ja hauska ilmapiiri. Kurssilla otettiin hyvin huomioon kaikkien toiveet ja käytiin niihin liittyviä asioita läpi.

Varpu Kangas

Adobe Animate -koulutus oli todella hyvä ja oma työskentely ja opiskelu kouluttajan (Pasi Kainulainen) kanssa sujui todella hyvin. Koulutus oli sen verran hyvin suunniteltu ja toteutettu, että en keksi siihen enää mitään parannettavaa.

Kurssilla käsiteltiin juuri oikeita asioita oikeassa järjestyksessä ja käytännönläheisesti kokeillen ja harjoitellen. Ihan luxusta ; ). Suosittelen ja mielelläni osallistuisin Mixtumin kursseille jatkossakin. Kurssipaikan sijainti oli loistava – metrolla melkein suoraan etuovelle ja hyvästä ohjeistuksesta vielä plussaa. Näin ei paikkakuntalainen arvosti kovasti! Nyt ei muutakun treenaamaan käsikirja kainalossa!

Tuire Laine, Mainostoimisto Hurraa Oy

Parasta Adobe Animate -kurssilla oli kouluttajan aito innostus opetettavaan aiheeseen! Kahden päivän aikana ehti oppia yllättävän paljon, mutta samalla syttyi palava tarve opetella kaikkea lisää.

Roosa Tähkiö

Paljon asiaa ja tietoa lyhyessä ajassa. Pasi Kainulainen on erittäin pätevä kouluttaja! Kannattaa osallistua Velhon kursseille!

Inkeri Sormunen, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

Hyvä hinta-laatusuhde! Asiansa osaava kouluttaja!

Suvi Lundström

Tuhti paketti asiaa! Pää oli koulutuksen jälkeen ihan pyörällä, kun asiaa tuli sen verran paljon. Onneksi saimme kirjallisen materiaalin tukemaan muistia. Kouluttaja (Pasi Kainulainen) oli selkeä ja tosi hyvä!

Johanna Luumi, Järvenpään seurakunta

Parasta Adobe Animate -kurssilla oli kouluttajan aito innostus opetettavaan aiheeseen! Kahden päivän aikana ehti oppia yllättävän paljon, mutta samalla syttyi palava tarve opetella kaikkea lisää.

Adobe Animate -koulutus oli todella hyvä ja oma työskentely ja opiskelu kouluttajan (Pasi Kainulainen) kanssa sujui todella hyvin. Koulutus oli sen verran hyvin suunniteltu ja toteutettu, että en keksi siihen enää mitään parannettavaa.

Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Lämmin kiitos kouluttajalle!!

Adobe Animate -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

Adobe Animate CC 2020 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2020Sivuja: 48

Adobe Animate CC 2020 -velhon käsikirja kaikille animoinnista kiinnostuneille henkilöille. Oppaan avulla opit luomaan omaa grafiikkaa ja animaatioita Adobe Animaten avulla sekä julkaisemaan ne eri käyttötilanteita varten.

Lue lisää

Adobe Animate CC 2019 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2019Sivuja: 44

Tässä CC 2019 -versiossa Animate-opas on käyty kokonaan läpi ja siihen on tehty suuri määrä sekä pienempiä ett…

Lue lisää

Adobe Animate CC 2018 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2018Sivuja: 39

Huomaa, että tästä oppaasta on saatavilla myös uudempi Animate CC 2019 velhon k…

Koulutuskategoriat