Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Illustrator peruskurssi

Adobe Illustratorin avulla on mahdollista luoda vektorigrafiikkaa lähes mitä tahansa tarkoitusta varten: logot, kuvakkeet, kuviot, kuvituskuvat sekä laajemmat mainos- ja markkinointiaineistot. Adobe Illustrator sisältää suuren määrän erilaisia piirtotyökaluja, joilla voit piirtää ja muuntaa kaikkea yksinkertaisista muodoista ja viivoista monitkaisempiin grafiikoihin. Illustrator toimii myös sujuvasti muiden Adoben julkaisuohjelmien kanssa ja voit viedä valmiit aineistot vaivattomasti esimerkiksi Adobe InDesign ja Adobe Photoshop -sovelluksiin jatkotyöstämistä varten tai julkaista aineistot sellaisenaan esimerkiksi verkkoon tai kirjapainoon.

Adobe Illustrator -koulutus sopii erityisesti grafiikasta ja kuvittamisesta kiinnostuneille henkilöille, joiden täytyy omassa työssään ymmärtää ja osata vähintään jossain määrin vektorigrafikan hallintaa. Illustrator-koulutuksessa käydään läpi sekä valmiiden grafiikoiden muokkaamista mutta myös omien grafiikoiden suunnittelua ja toteuttamista. Kurssilla opit käyttämään Illustratorin monipuolisia työkaluja. Opit viemään valmiit grafiikat sekä verkkoon että kirjapainoon sekä tarvittaessa myös muihin Adobe-ohjelmiin. Lisäksi opit Illustrator-ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat.

  • Kurssilla tutustutaan yleisesti vektorigrafiikkaan ja sen muokkaamiseen Illustrator-ohjelmalla
  • Illustrator-kurssin aikana käydään läpi mm. valmiiden aineistojen muokkaamista, uusien grafiikoiden luomista ja kuvitusgrafiikkaa
  • Kurssilla opit tuottamaan omaa graafista sisältöä sekä verkkoon että painokäyttöön
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Illustrator?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/illustrator/

Adobe Illustrator -koulutuksen kohderyhmä

Illustrator-koulutus soveltuu kaikille kuvittamisesta ja vektorigrafiikasta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta vektorigrafiikasta tai Adobe Illustrator -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa Illustratorin käyttöä.

Adobe Illustrator -tulevat kurssit

Adobe Illustrator -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuksen avainsanat

adobe illustrator