Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Illustrator peruskurssi

Adobe Illustratorin avulla on mahdollista luoda vektorigrafiikkaa lähes mitä tahansa tarkoitusta varten: logot, kuvakkeet, kuviot, kuvituskuvat sekä laajemmat mainos- ja markkinointiaineistot. Adobe Illustrator sisältää suuren määrän erilaisia piirtotyökaluja, joilla voit piirtää ja muuntaa kaikkea yksinkertaisista muodoista ja viivoista monitkaisempiin grafiikoihin. Illustrator toimii myös sujuvasti muiden Adoben julkaisuohjelmien kanssa ja voit viedä valmiit aineistot vaivattomasti esimerkiksi Adobe InDesign ja Adobe Photoshop -sovelluksiin jatkotyöstämistä varten tai julkaista aineistot sellaisenaan esimerkiksi verkkoon tai kirjapainoon.

Adobe Illustrator -koulutus sopii erityisesti grafiikasta ja kuvittamisesta kiinnostuneille henkilöille, joiden täytyy omassa työssään ymmärtää ja osata vähintään jossain määrin vektorigrafikan hallintaa. Illustrator-koulutuksessa käydään läpi sekä valmiiden grafiikoiden muokkaamista mutta myös omien grafiikoiden suunnittelua ja toteuttamista. Kurssilla opit käyttämään Illustratorin monipuolisia työkaluja. Opit viemään valmiit grafiikat sekä verkkoon että kirjapainoon sekä tarvittaessa myös muihin Adobe-ohjelmiin. Lisäksi opit Illustrator-ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat.

  • Kurssilla tutustutaan yleisesti vektorigrafiikkaan ja sen muokkaamiseen Illustrator-ohjelmalla
  • Illustrator-kurssin aikana käydään läpi mm. valmiiden aineistojen muokkaamista, uusien grafiikoiden luomista ja kuvitusgrafiikkaa
  • Kurssilla opit tuottamaan omaa graafista sisältöä sekä verkkoon että painokäyttöön

Adobe Illustrator -koulutuksen kohderyhmä

Illustrator-koulutus soveltuu kaikille kuvittamisesta ja vektorigrafiikasta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta vektorigrafiikasta, digitaalisesta piirtämisestä tai Adobe Illustrator -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa Illustratorin käyttöä.

adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Illustrator?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/illustrator/

cards.fi

Illustrator.fi

Voit tutustua Adobe Illustrator -sovellukseen ja sen ominaisuuksiin suomenkielisten Illustrator-erikoissivujen kautta!

https://illustrator.fi/

Tulevat Adobe Illustrator -peruskurssit

Lue lisää

Adobe Illustrator velhon peruskurssi 19-20.9.2024

Adobe Illustrator -velhon peruskurssin etäkoulutus tarjoaa tuhdin paketin kaikille kuvittamisesta ja vektorigrafiikasta kiinnostuneille. Tämä etäkoulutus järjestetä…

Adobe Illustrator -kurssien koulutuspalautteita

Adobe Illustrator -koulutusryhmä oli pieni ja saimme todella yksilöllistä ohjausta ja opetusta. Teknisesti etäkoulutuksen systeemit toimivat hyvin ja koulutuksen aiheeseen (illustratoriin) perehdyttiin huolellisesti, saimme vankat perusteet ohjelman käyttämiseen. Kurssin mukana tuleva velhon käsikirja on loistava apu jatkossa, kun kaikki näppäinkomennot eivät vielä jääneet aktiivimuistiin. Koin kurssilla useita ahaa-elämyksiä, kun ymmärsin, miten jotkut muodot/asiat tehdään Illustratorissa. Myös se oli erinomaista, että heti alkuun tallensimme tietyt työkalut ja paneelit: niistä on jatkossa paljon hyötyä kun ohjelmaa käyttää. Nyt pitäisikin vain päästä käyttämään sitä mahdollisimman paljon, että tuoreet opit pysyisivät mielessä. Voin todella suositella kurssia!

Heidi Kurvinen , Pohjanmaan hyvinvointialue

Todella tehokas ja antoisa Adobe Illustrator -kurssi. Kurssi eteni sopivan nopeasti ja opetus oli todella selkeätä. Erityisesti pidin siitä, että näppäinkomennot otetiin heti alussa mukaan. Myös perusasetusten ja työkalujen laittelu oli hyvä oppia. Monesti kokenutkin jättää ne vain alkuperäisiin, eikä siirtele työkaluja parempiin paikkoihin. Hyvinkin rahan arvoinen kurssi. Ei näitä juttuja youtube-videoita katselemalla opi näin hyvin!

JP Keränen, Tarraserif Oy

Vaikka olen käyttänyt ohjelmaa jo liki 8 vuotta (pohjana CorelDraw/Inkscape käyttö), tuli todella paljon hyvää nippeliä ja nappelia, oikoteitä ja ulottuvuuksia joita ei omin päin olisi tuurillakaan löytänyt. En ole videoista oppija joten tämä oli ihan loistava Illustrator-kurssi!

Minna Talvilahti, T-Drill Oy

Adobe Illustrator-kurssi oli todella hyvä! Kouluttaja, Pasi Kainulainen, oli kiitettävän kärsivällinen ja jaksoi selittää rauhallisesti asioita uudelleen. Tahti oli sopiva ja kurssilta sai hyvän perustan ohjelman käyttöä varten. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde! Lämmin kiitos kouluttajalle!!

Tarja Udd, Lääketeollisuus ry

Kiitos kattavasta Adobe Illustrator -kurssista! Kurssi vastasi kaikin puolin tarpeitani ja opin monta uutta vinkkiä ohjelmasta. Kouluttaja Pasi Kainulainen oli selkeä ja johdonmukainen ja erittäin mukava. Järjestelytkin sujuivat mallikkaasti. Pienryhmässä opiskelu on antoisaa, koska jokainen pääsee esittämään itselle tärkeitä kysymyksiä.

Riitta Päivinen

Kattava, oikein hyvä ja mielenkiintoinen Adobe Illustrator -etäkoulutus! Oli helppo pysyä mukana ja tavittaessa oli mahdollisuus saada myös henkilökohtaista apua ruudunjaon kautta. Kurssinvetäjä oli asiantunteva ja mukava, omasi selkeän opetustyylin. Illustrator ei tunnu enää lainkaa niin pelottavalta.

Neelia Ahlskog, Kiwa Inspecta

Erinomainen Adobe Illustrator -kurssi kertakaikkiaan!

Pauli Rintanen, Ouman OEM Oy

Adobe Illustrator -koulutus oli todella onnistunut! Saimme kollegan kanssa yksityisopetusta, kun muut olivat peruneet lähiopetuksen koronan vuoksi. Saimme todella hyvää harjoitusta ja koko ohjelma aukesi itselleni aivan uudella tavalla. Kouluttaja oli todella mukava ja asiantunteva, ja uskoisin että hän perehdytti meidän juuri oikeisiin asioihin. Osallistun todennäköisesti myös jatkokurssille jossain kohtaa. Koulutuksen puitteet olivat myös kunnossa parkkitilasta lähtien.

Taru Lainela, Ramirent Finland Oy

Adobe Illustrator -kurssin tahti oli sopiva ja opetustyyli perusteellinen. Tulen varmasti suosittelemaan Mixtumin kursseja kollegoilleni!

Hanna Vanhanen, Huhtamäki Foodservice Finland Oy

Todella hyödyllinen Adobe Illustrator -koulutus, jossa hinta-laatusuhde kohdillaan. Pasi Kainulainen on asiantunteva ja rento kouluttaja, joka osaa hyvin hommansa. Kiitos!

Niina Saari, Nexstim Oy

Perusteellinen Adobe Illustrator-ohjelman esittely ja läpikäyminen, täysi ummikkokin pääsi hyvin perille ohjelman perusteista. Pasi Kainulainen on hyvä opettaja! Pienryhmässä sai hyvin myös henkilökohtaista opastusta.

Mari Komulainen, Olvi Oyj

Mieletön ohjelma, mielettömästi mahdollisuuksia. Illustratorin jatko-opiskelu itsestä kiinni. Nyt rohkeutta testata enemmän. Ihanaa kun pieni ryhmä.

Pasi oli erittäin ammattitaitoinen ja mukava opetteaja. Erityismaininta, miten hyvin Pasi piti kärryillä kaikki osallistujat riippumatta millä tasolla ovat!

Käytännönläheinen Illustrator-kurssi, ei tuntenut oloaan tyhmäksi, vaikka välillä ei ihan ekalla kerralla onnistunut!

Kouluttaja oli todella hyvä ja opetti asiantuntevasti Illustrator-ohjelman käyttöön. Pasi kuunteli toiveitamme ja auttoi ongelmakohdissa. Itselläni ei ole mitään parannusehdotuksia.

Ada Lahtinen, DSV Road Oy

Adobe Illustrator -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

Adobe Illustrator CC 2023 velhon käsikirja

Julkaistu: 2023Sivuja: 64

Adobe Illustrator CC 2023 -velhon käsikirja kaikille vektorigrafiikasta, kuvittamisesta ja piirtämisestö kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille. Opi tuottamaan omaa grafiikkaa monipuolisesti!

Lue lisää

Adobe Illustrator CC 2022 velhon käsikirja

Julkaistu: 2022Sivuja: 62

Adobe Illustrator CC 2022 -velhon käsikirja kaikille vektorigrafiikasta, kuvittamisesta ja piirtämisestö kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille. Opi tuottamaan omaa grafiikkaa monipuolisesti!

Lue lisää

Adobe Illustrator CC 2020 velhon käsikirja

Julkaistu: 2020Sivuja: 54

Adobe Illustrator CC 2020 -velhon käsikirja kaikille vektorigrafiikasta, kuvittamisesta ja piirtämisestö kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille. Opi tuottamaan omaa grafiikkaa monipuolisesti!

Lue lisää

Adobe Illustrator CC 2019 velhon käsikirja

Julkaistu: 2019Sivuja: 54

Tässä Illustrator CC 2019 -version oppaassa on lisättynä ohjelman uusimmat ominaisuudet. Koko opas on muutenkin käyty läpi, ajanmukaistettu ja päivitetty uusimmalle versiolle sopivaksi. Sivum…