Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe InDesign peruskurssi

Adobe InDesign on yleiskäyttöinen taitto-ohjelma ja suorastaan kullanarvoinen työväline kaikille markkinoinnin ja viestinnän parissa toimiville henkilöille. Adobe InDesign toimii sujuvasti yhdessä Adoben muiden graafisen puolen ohjelmistojen (Photoshop, Illustrator ym.) kanssa. InDesignin avulla syntyvät taitot kirjoihin ja lehtiin, käyntikortteihin, esitteisiin ja julisteihin riippumatta siitä onko käyttäjä ammattilainen vai satunnaisesti julkaisuja tekevä tiedottaja.

Adobe InDesign -koulutus sopii erityisesti henkilöille, jotka työssään tuottavat tiedotteita, esitteitä, ilmoituksia, lehtiä tai muuta markkinointimateriaalia. InDesign-koulutuksessa käydään läpi sekä valmiiden aineistojen päivittämistä että omien julkaisujen suunnittelua ja rakentamista. Kurssilla opit, kuinka valmiit aineistot julkaistaan sekä kirjapainoon että verkkoon. Lisäksi opit InDesign-ohjelman tehokkaan käytön ja työtavat sekä saat myös valmiuden organisaation ulkopuolisten taittoammattilaisten kanssa kommunikointiin.

  • Kurssilla käydään läpi muun muassa mainosten, esitteiden, lehtien ja muiden julkaisujen suunnittelua ja rakentamista.
  • Kurssilla suunnitellaan ja rakennetaan omia taittopohjia sekä hyödynnetään valmiiksi rakennettuja pohjia.
  • Kurssilla tutustutaan aineiston julkaisemiseen sekä painoon että verkkoon.
  • Tavoitteena on perehdyttää osallistujat InDesign-ohjelman salaisuuksiin ja antaa osallistujille perusvalmiudet ohjelman monipuoliselle käytölle.
  • Kurssilla myös tutustutaan lyhyesti erilliseen Adobe Bridge-ohjelmaan.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe InDesign?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/indesign/

cards.fi

Taitto.info

Voit lukea lisää taittamisesta ja taittotyöstä tähän aihepiiriin erikoistuneella verkkosivustolla.

https://taitto.info

Adobe InDesign -koulutuksen kohderyhmä

Adobe InDesign -koulutus soveltuu kaikille taittamisesta ja taittotyöstä kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta taittotyöstä tai Adobe InDesign -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa InDesignin käyttöä.

Tulevat Adobe InDesign -kurssit

Lue lisää

Adobe InDesign velhon peruskurssi 23-24.5.2024

Toukokuussa 2024 etänä järjestettävä Adobe InDesign-velhon peruskurssi on kattava taittokurssi, joka tarjoaa tuhdin paketin kaikille taittamisesta ja taittotyöstä kiinnostuneille. Tämä et…

Lue lisää

Adobe InDesign velhon peruskurssi 12-13.9.2024

Adobe InDesign -velhon peruskurssin etäkoulutus on kattava taittokurssi, joka tarjoaa tuhdin paketin kaikille taittamisesta ja taittotyöstä kiinnostuneille. Tämä etäkoulutus järjestetä…

Adobe InDesign -kurssien koulutuspalautteita

Mielestäni Mixtumin Adobe InDesign-koulutus oli todella hyvä. Opin paljon uutta. Asiat käytiin läpi hyvällä fiiliksellä, riittävän rauhallisesti, mutta silti ehdimme paljon. Olisin mieluusti jäänyt viikoksi tai kahdeksi harjoittelemaan InDesignilla, plus muilla relevanteilla tähän läheisesti liittyvillä ohjelmilla, suunnittelemista, luomista ja taittamista. Kouluttajan (Pasi Kainulainen) ammattitaito kaikin puolin parasta A-luokkaa. Suosittelen ehdottomasti!

Mia Lundström , Kirkkonummen kunta

InDesign -kurssi oli paljon enemmän mitä osasin odottaa! Joustavuus koulutuksen suhteen oli ihailtavaa, sillä sain vastauksia myös sellaisiin asioihin, jotka eivät varsinaisesti kuuluneet kurssiohjelmaan! Myös jaettu kurssimateriaali yllätti positiivisesti – nivaska on riittävän monipuolinen ja sekä siihen että tekemiini muistiinpanoihin on helppo palata töiden lomassa!

Jenna Eklöf, Welmus Oy

Hyvä ja kompakti Adobe InDesign -kurssi, jossa perehdyttiin ohjelmaan hyvin ja tehtiin monipuolisia harjoituksia. Ryhmäkoko oli hyvä, kaikki saivat myös henkilökohtaista opastusta harjoitusten aikana. Kurssi antoi lupaamansa eli ohjelman perusteet ovat nyt hallussa. Kurssipaikka oli hyvä, opettaja (Pasi Kainulainen) todella tunsi ohjelman ja oli hyvä opettamaan sen käytössä. Ehdottomasti hyvää vastinetta rahoille!

Marja Kivilompolo, Sotainvalidien Veljesliitto

Adobe InDesign kurssi oli mielestäni hyvä peruskatsaus InDesignen käyttöön ja koin, että osallistumisesta oli minulle hyötyä. Osa läpikäydyistä asioista oli ennestään tuttuja, mutta ei kaikki – ja niissäkin asioissa, jotka olivat ennestään tuttuja, kurssi paransi taitojani. Mielestäni kouluttaja neuvoi asiat hyvin ja oli ohjeissaan selkeä. Myös sähköisenä saatu Adobe InDesign CC 2023 velhon käsikirja oli mielestäni todella selkeä ohjekirja. Monesti ohjekirjat ovat visuaalisesti tylsiä ja muutenkin puisevia, mutta tämä materiaali näytti kiinnostavalta ja siitä saa varmasti lisäapua tarvittaessa. Hyvä kurssi, kiitos!

Erinomainen Adobe InDesign -koulutus! Pasi Kainulainen osasi kertoa asiat ymmärrettävästi ja havainnollisesti. Oli ilo kuunnella kouluttajaa, joka on itse niin innostunut aiheesta. Erityiskiitos koulutuksen sijainnista ja tiloista; helposti saavutettava paikka ja miellyttävät opetustilat, hyvät tuolit, ilmastointi toimi ja kahvia oli riittävästi tarjolla.

Saija Kivimäki , Suomen CP-liitto ry

Adobe InDesign -peruskurssi sopi erinomaisesti vasta-alkajalle, kurssilta sai hyvät perustiedot ja käsikirja auttaa jatkossa. Kouluttaja (Pasi Kainulainen) oli todella asiansa osaava, ja pystyi pitämään päivät mielenkiintoisina. Plussaa etäkoulutuksesta! Toivottavasti etäkoulutukset pysyvät tarjonnassa, itse en todennäköisesti enää osallistuisi lähikoulutuksiin.

Emmi Jokela, Purso Oy

Adobe InDesign -velhon-kurssi ylitti odotukseni monella tapaa! Opin ydinasiat InDesignista niin, että asiat jäivät myös mieleeni. Odotin kahta 7h koulutuspäivää hieman kauhulla, mutta aika meni hyvin nopeasti, koska oppiminen tapahtui interaktiivisesti. Oli kivan pieni ryhmäkoko, hieman isompikin menisi vielä.

Lauri Vaarankorpi , Sweco Finland

Adobe InDesign -etäkurssi täytti mun omat odotukset ja uskon sen ansiosta olevani nyt parempi ja tehokkaampi InDesign -käyttäjä! Erityisesti pidin siitä, että ryhmä oli pieni, jolloin kaikkien kysymyksille ja aiheille oli tilaa. Etäkoulutuksen tahti oli sopivan reipas ja siellä käsiteltiin paljon asiaa. Lisäksi InDesign Velhon Käsikirja on iso plussa!

Sara Lahdenperä, NIT Naval Interior Team

Lähtötasoni oli lähellä nollaa, mutta InDesign-etäkoulutuksen jälkeen osaan käyttää InDesign-ohjelmaa yllättävän sujuvasti. Koulutus oli erittäin selkeä ja informatiivinen. Ymmärrän nyt hyvin ohjelman perustoimintaperiaatteet. Mukaan saatu velhon käsikirja on loistava lisä, johon varmasti palaan. Omaan makuun tahti olisi paikoin voinut olla jopa hieman nopeampikin. koska ahneus iski ja halusin oppia mahdollisimman paljon. Kouluttaja oli hyvin selkeä ja selitti asiat ymmärrettävästi. Musiikki oli hyvä lisä koulutukseen tauoilta palatessa, yleensä tulee palattua varuiksi ajoissa koneen ääreen, kun ei ole ihan varma, milloin aloitetaan. Nyt oli selkeää, että milloin jatketaan ja ehti vielä hakea lasin vettä tai siirtyä huoneesta toiseen merkkiäänen alettua.

Emmi Nisumaa, Siskot ja Simot ry

Adobe InDesign -kurssi oli erittäin mielenkiintoinen, selkeä ja kattava kokonaisuus. Asioita oli paljon, mutta ne käytiin läpi rauhallisessa tahdissa. Kouluttaja Pasi Kainulainen on erittäin ammattitaitoinen, selkeäsanainen ja otti kaikki kurssilaiset hienosti huomioon. Koulutuksen yhteydessä jaettu Velhon käsikirja on monipuolinen paketti, johon varmasti palaan. Voin lämpimästi suositella Mixtumin InDesign-kurssia! Tämä oli täyden kympin paketti, en muuttaisi mitään. Iso kiitos vielä!

Kristiina Innanen

InDesign-koulutus oli minulle erittäin hyödyllinen. Pidin käytännönläheisestä ja selkeästä opetustyylistä.

Leena Kleemola, Espoon kaupunki

InDesign koulutusta oli minusta helppo seurata kun toisella näytöllä oli sinun jakamasi työ ja toisella pääsi itse tekemään. Melkein helpompaa kuin että olisi ollut lähikoulutuksessa. Paljon hyödyllisiä vinkkejä tuli joita heti keksin mihin niitä voi hyödyntää. Kiitos oikein hyvästä kurssista!

Mia Smeds

Hyvä ja intensiivinen Adobe InDesign -etäkurssi! Oman osaamisen päivittäminen ja kivoja niksejä uusimman ohjelman käyttöön. Toimiva konsepti etäopetukseen, kiitos!

Anne Niemistö, Mainosvaltti Niemistö Oy

Kokonaisuudessaan todella hyvin vedetty ja perusteellinen Adobe InDesign -ohjelman teho-kurssi. Opettaja (Pasi Kainulainen) osasi erittäin hyvin asiansa ja antoi hyviä vinkkejä. Kiitos!

Tosi hyvä Adobe InDesign -peruskoulutus, joka antoi hyvät eväät ohjelman opettelemiseen ja sitä myötä käyttämiseen. Käytiin läpi asioita hyvin tehtävien muodossa, jolloin näki konkreettisesti miten mikin juttu toimii. Koulutuksen aikana uskalsi avata suunsa ja kysyä mitä vain askarruttavaa asiaa, hyvä fiilis päivien aikana.

Oppilaat huomioonottavaa, selväkielistä ja helposti ymmärrettävää InDesign-koulutusta. tuntuu aidosti, että opin ja ymmärsin.

Merja Aaltonen, PYN rahastoyhtiö Oy

Kiitos perusteellisesta Adobe InDesign-etäkoulutuksesta. Pidin etenkin vinkeistä ohjelman mahdollisimman näppärään käyttöön (etenkin näppäinkomennot).

Anna-Kaisa Hiltunen, Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus

Adobe InDesign -peruskurssi verkkokurssina oli todella selkeä, kattava ja perusteellinen. Tahti oli alusta alkaen sopiva, osallistujia aktivoiva ja kannustava. Taukoja oli juuri sopivasti, jotta vire pysyi ja jaksoi keskittyä. Kiitos hyvästä kurssista, tästä on hyvä jatkaa harjoittelua!

Vilhelmiina Ruohonen, Suomen Malmijalostus Oy

InDesign-kurssi sujui hyvin, mukava oppimisympäristö ja kiva & osaava ope 🙂 (Pasi Kainulainen)

Heli Haaponiemi, Farmasian oppimiskeskus

Loistava InDesign-kurssi, kaikin puolin! Pieni ryhmä teki koulutuksesta entistä paremman.

Heli Narko, Bravida Oy

LOISTAVAA!

Ritva Pirttilahti, Tampereen Vaakatekniikka Oy

Hyvä meininki! Hyvä peruskattaus InDesign-ohjelmiston aloitukselle!

Veli-Matti Mykrä, Heinolan kaupunki

Hyvä, antoisa ja ytimekäs peruskoulutus ohjelmaan. Kiitos, että järjestyi!

Mika Martikainen, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Osaamisen kehittäminen

Kiitos hyvästä kurssista!

Alexandra Lönroth, Enervent Oy

Mielestäni InDesign-koulutus oli oikein hyvä ja selkeä. Mahtavaa myös, että saatiin omaksi kirjallinen ”manuaali”.

Amma korvenoja, Nexstim Oyj

Todella asiantunteva kouluttaja ja mielenkiintoinen InDesign-kurssi, kiitos!

Kurssin vetäjä, Pasi Kainulainen, oli todella hyvä! Kiitos!

LOISTAVA InDesign-koulutus!!

SLK-Instituutti

Kiitos symppikselle ja osaavalle InDesignopelle (Pasi Kainulainen)!

Adobe InDesign -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

Adobe InDesign CC 2022 velhon käsikirja

Julkaistu: 2022Sivuja: 60

Adobe InDesign CC 2022 -velhon käsikirja sopii kaikille taittotöistä kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille. Se opastaa omien julkaisujen ja taittopohjien suunnitteluun ja luomiseen.

Lue lisää

Adobe InDesign CC 2020 velhon käsikirja

Julkaistu: 2020Sivuja: 60

Tämä Adobe InDesign CC 2020 -opas on päivitetty uusimmalle InDesign-versiolle sopivaksi. Oppaassa on käyty läpi ohjelman uusia ja muuttuneita ominaisuuksia, oppaaseen on lis…

Lue lisää

Adobe InDesign CC 2019 velhon käsikirja

Julkaistu: 2019Sivuja: 60

Tämä Adobe InDesign CC 2019 -opas on kaikin tavoin päivitetty uusimmalle InDesign-versiolle sopivaksi. Oppaassa on käyty läpi ohjelman uusia ja muuttuneita ominaisuuksia, oppaaseen on lis…

Lue lisää

Adobe InDesign CC 2018 velhon käsikirja

Julkaistu: 2018Sivuja: 56

Huomaa, että täst…

Koulutuskategoriat