Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe InDesign peruskurssi

Adobe InDesign on yleiskäyttöinen taitto-ohjelma ja suorastaan kullanarvoinen työväline kaikille markkinoinnin ja viestinnän parissa toimiville henkilöille. Adobe InDesign toimii sujuvasti yhdessä Adoben muiden graafisen puolen ohjelmistojen (Photoshop, Illustrator ym.) kanssa. InDesignin avulla syntyvät taitot kirjoihin ja lehtiin, käyntikortteihin, esitteisiin ja julisteihin riippumatta siitä onko käyttäjä ammattilainen vai satunnaisesti julkaisuja tekevä tiedottaja.

Adobe InDesign -koulutus sopii erityisesti henkilöille, jotka työssään tuottavat tiedotteita, esitteitä, ilmoituksia, lehtiä tai muuta markkinointimateriaalia. InDesign-koulutuksessa käydään läpi sekä valmiiden aineistojen päivittämistä että omien julkaisujen suunnittelua ja rakentamista. Kurssilla opit, kuinka valmiit aineistot julkaistaan sekä kirjapainoon että verkkoon. Lisäksi opit InDesign-ohjelman tehokkaan käytön ja työtavat sekä saat myös valmiuden organisaation ulkopuolisten taittoammattilaisten kanssa kommunikointiin.

  • Kurssilla käydään läpi muun muassa mainosten, esitteiden, lehtien ja muiden julkaisujen suunnittelua ja rakentamista.
  • Kurssilla suunnitellaan ja rakennetaan omia taittopohjia sekä hyödynnetään valmiiksi rakennettuja pohjia.
  • Kurssilla tutustutaan aineiston julkaisemiseen sekä painoon että verkkoon.
  • Tavoitteena on perehdyttää osallistujat InDesign-ohjelman salaisuuksiin ja antaa osallistujille perusvalmiudet ohjelman monipuoliselle käytölle.
  • Kurssilla myös tutustutaan lyhyesti erilliseen Adobe Bridge-ohjelmaan.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe InDesign?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/indesign/

Adobe InDesign -koulutuksen kohderyhmä

InDesign-koulutus soveltuu kaikille taittamisesta ja taittotyöstä kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta taittotyöstä tai Adobe InDesign -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa InDesignin käyttöä.

Adobe InDesign -tulevat kurssit

Adobe InDesign -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuskategoriat

Koulutuksen avainsanat

adobe indesign