Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Lightroom Classic peruskurssi

Adobe Lightroom Classic on erityisesti valokuvaajien tarpeita varten kehitetty monipuolinen digikuvien organisointi- ja muokkaussovellus. Ohjelman avulla muokkaat omat valokuvat kaikin puolin edustaviksi. Samalla hallitset ja ylläpidät omaa digikuva-arkistoa ja julkaiset kuvat esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Adobe Lightroom -velhon peruskurssi on tehokas yhden päivän pituinen koulutus. Kurssilla opit pitämään hyvää huolta kuvakirjastostasi ja muokkaamaan kuvista laadukkaita ja julkaisukelpoisia. Aamupäivän aikana opit tuomaan ohjelmaan omat kuvat sekä järjestelemään ja lajittelemaan kuvat albumeilla ja muilla menetelmillä niin, että löydät kuvat nopeasti ja helposti myös myöhemmin. Iltapäivän aikana opit muokkaamaan omia kuvia niin, että kurssin jälkeen pystyt itsenäisesti tekemään kuville kaikki tyypillisimmät muokkaukset ja korjaukset, kuten rajaukset, värisäädöt ja muut kuvaa parantavat toimenpiteet. Lisäksi tiedät, kuinka voit jakaa kuvia sekä viedä kuvat muihin sovelluksiin, kuten Adobe Photoshopiin, tai vaikkapa sosiaaliseen mediaan.

  • Kurssilla perehdytään Adobe Lightroom Classic -työpöytäversion käyttöön.
  • Kurssin aikana muokataan ja retusoidaan valokuvia, korjataan kuvien värisävyjä sekä parannetaan ja korjataan kuvia muilla menetelmillä.
  • Kurssilla keskitytään erityisesti Lightroomin Library– ja Develop-moduuleiden käyttöön, mutta ajan salliessa voidaan lyhyesti demota myös muita ominaisuuksia.
  • Kurssin jälkeen hallitset Lightroomin käytön, osaat muokata kuvia sekä ylläpitää omaa kuva-arkistoa helposti ja tehokkaasti.
  • Kurssilaiset saavat esittää myös omia toiveita kurssin sisältöön liittyen.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Lightroom?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/lightroom/

Adobe Lightroom Classic -koulutuksen kohderyhmä

Adobe Lightroom on kehitetty erityisesti valokuvaajien tarpeita varten, mutta helppokäyttöisyytensä takia se sopii myös muille digikuvien käsittelystä kiinnostuneille. Adobe Lightroom Classic perusteet -koulutus sopii sekä ammatti- ja harrastajavalokuvaajille mutta myös kaikille muille erityisesti valokuvien muokkaamisesta ja oman kuva-arkiston ylläpitämisestä kiinnostuneille henkilöille.

Adobe Lightroom Classic -tulevat kurssit

Adobe Lightroom Classic -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuskategoriat

Koulutuksen avainsanat

adobe lightroom lightroom classic