Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Lightroom Classic peruskurssi

Adobe Lightroom Classic on erityisesti valokuvaajien tarpeita varten kehitetty monipuolinen digikuvien organisointi- ja muokkaussovellus. Ohjelman avulla muokkaat omat valokuvat kaikin puolin edustaviksi. Samalla hallitset ja ylläpidät omaa digikuva-arkistoa ja julkaiset kuvat esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Adobe Lightroom -velhon peruskurssi on tehokas yhden päivän pituinen koulutus. Kurssilla opit pitämään hyvää huolta kuvakirjastostasi ja muokkaamaan kuvista laadukkaita ja julkaisukelpoisia. Aamupäivän aikana opit tuomaan ohjelmaan omat kuvat sekä järjestelemään ja lajittelemaan kuvat albumeilla ja muilla menetelmillä niin, että löydät kuvat nopeasti ja helposti myös myöhemmin. Iltapäivän aikana opit muokkaamaan omia kuvia niin, että kurssin jälkeen pystyt itsenäisesti tekemään kuville kaikki tyypillisimmät muokkaukset ja korjaukset, kuten rajaukset, värisäädöt ja muut kuvaa parantavat toimenpiteet. Lisäksi tiedät, kuinka voit jakaa kuvia sekä viedä kuvat muihin sovelluksiin, kuten Adobe Photoshopiin, tai vaikkapa sosiaaliseen mediaan.

  • Kurssilla perehdytään Adobe Lightroom Classic -työpöytäversion käyttöön.
  • Kurssin aikana muokataan ja retusoidaan valokuvia, korjataan kuvien värisävyjä sekä parannetaan ja korjataan kuvia muilla menetelmillä.
  • Kurssilla keskitytään erityisesti Lightroomin Library– ja Develop-moduuleiden käyttöön, mutta ajan salliessa voidaan lyhyesti demota myös muita ominaisuuksia.
  • Kurssin jälkeen hallitset Lightroomin käytön, osaat muokata kuvia sekä ylläpitää omaa kuva-arkistoa helposti ja tehokkaasti.
  • Kurssilaiset saavat esittää myös omia toiveita kurssin sisältöön liittyen.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Lightroom

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/lightroom/

Adobe Lightroom Classic -koulutuksen kohderyhmä

Adobe Lightroom on kehitetty erityisesti valokuvaajien tarpeita varten, mutta helppokäyttöisyytensä takia se sopii myös muille digikuvien käsittelystä kiinnostuneille. Adobe Lightroom Classic perusteet -koulutus sopii sekä ammatti- ja harrastajavalokuvaajille mutta myös kaikille muille erityisesti valokuvien muokkaamisesta ja oman kuva-arkiston ylläpitämisestä kiinnostuneille henkilöille.

Tulevat Adobe Lightroom-kurssit

Lue lisää

Adobe Lightroom Classic velhon peruskurssi 20.5.2024

Toukokuussa 2024 etänä järjestettävä Adobe Lightroom Classic -velhon peruskurssi on yhden päivän tehokas tietopaketti, jossa otat suositun kuvien organisointiin ja muokkaamiseen liittyv…

Lue lisää

Adobe Lightroom Classic velhon peruskurssi 2.9.2024

Adobe Lightroom Classic -velhon peruskurssin etäkoulutus on yhden päivän tehokas tietopaketti, jossa otat suositun kuvien organisointiin ja muokkaamiseen liittyv…

Lightroom-kurssien koulutuspalautteita

Sain erittäin hyödyllistä tietoa ja asiantuntevaa Adobe Lightroom -opetusta, hyvillä käytännön esimerkeillä höystettynä!

Sari Toffer, Ylä-Savon ammattiopisto

Kiitos hyvästä ja selkeästä Adobe Lightroom Classic -koulutuksesta. Opit meni perille ja olen käyttänyt jo ohjelmaa menestyksekkäästi!

Ulla Niskanen, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä

Adobe Lightroom Classic -etäkoulutus oli erittäin laadukas, kattava ja hyvin järjestetty! Sain lyhyessä ajassa erittäin paljon tietoa ja hyviä käytännön vinkkejä oman kuva-arkiston ylläpitämiseen ja kuvien retusointiin. Sain jopa vastauksia minua askarruttaneisiin asioihin kuvaamisen ja kameran asetusten suhteen, vaikka nämä eivät varsinaisesti kuuluneetkaan kurssin sisältöön.

Todella hyvä ja tehokas Adobe Lightroom -kurssi. Pasi on taitava ja mukava kouluttaja. Tulen jatkossakin Mixtumin velhon kursseille!

Koulutuskategoriat