Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Photoshop peruskurssi

Adobe Photoshop on vakiinnuttanut asemansa johtavana kuvankäsittelysovelluksena ammattikäytössä jo vuosia sitten ja synnyttänyt samalla yleisessä käytössä olevan termin Photoshoppaaminen. Adobe Photoshopin avulla rajaat, skaalaat, sävytät, korjaat, retusoit ja muokkaat omat digikuvasi kaikin puolin huippukuntoon!

Adobe Photoshop -peruskoulutuksessa käydään monipuolisesti ohjelmaa läpi niin, että opit käyttämään tasoja, maskeja, värejä, työkaluja ja ylipäänsä kaikkia oleellisia asioita ja ominaisuuksia mahdollisimman tehokkaasti. Kurssilla opit kaikki kuvien käsittelyyn ja parantamiseen liittyvät perustaidot. Opit myös julkaisemaan kuvat sekä verkkoon että kirjapainoon ja ymmärrät miten eri tiedostomuodot. Kurssin jälkeen ymmärrät myös kuvankäsittelyn peruskäsitteet, kuten resoluutio, bittikarttagrafiikka, pikseli jne.

  • Kurssilla perehdytään nykyaikaiseen digitaaliseen kuvankäsittelyyn, retusointiin, värikorjailuun ja muokkaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan varsinaisen Photoshop-ohjelman lisäksi myös esimerkiksi Adobe Bridge -ohjelman hyödyntämiseen.
  • Kurssilla käydään läpi kuvien julkaisemista sekä kirjapainoa että verkkoa varten.
  • Kurssin jälkeen hallitset Photoshopin käytön ja osaat monipuolisesti muokata omia kuvia, säätää värejä sekä tehdä kuvaretusointia.
  • Kurssilaiset saavat esittää myös omia toiveita kurssin sisältöön liittyen.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Photoshop?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/photoshop/

cards.fi

Photoshop-koulutus.fi

Voit tutustua Adobe Photoshop -sovellukseen ja sen ominaisuuksiin suomenkielisten Photoshop-erikoissivujen kautta!

https://photoshop-koulutus.fi/

Adobe Photoshop -koulutuksen kohderyhmä

Photoshop-koulutus soveltuu kaikille kuvankäsittelystä kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kuvankäsittelystä tai Adobe Photoshop -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa Photoshopin käyttöä.

Adobe Photoshop -tulevat kurssit

Lue lisää

Adobe Photoshop velhon peruskurssi 16-17.5.2024

Adobe Photoshop -velhon peruskurssin etäkoulutus tarjoaa tuhdin tietopaketin, jonka avulla otat maailman suosituimman kuvankäsittelyohjelman tehokkaasti haltuun! Tämä kurssi toteutetaan liven…

Adobe Photoshop -kurssien koulutuspalautteita

Paras kurssi millä olen ollut!

Ismo Perkkiö, Kemin kaupunginteatteri

Kolme kurssia Mixumilla käyneenä en voisi olla tyytyväisempi opetuksen tasoon. Hinta-laatusuhde erinomainen.

Marianne Malo, Ouman Oy

Hyvä tila, helppo löytää perille ja parkkipaikka ok. Pienryhmässä opiskelu eteni sopivassa tahdissa. Opettajan esimerkit selkeitä. Erittäin tiivis Photosop-paketti kahteen päivään, mitenköhän muistaa kaiken tämän jälkikäteen. Hinta-laatusuhde erinomainen!

Niina Saari, Nexstim Oy

Photoshop-kurssin sisältö ja opetuksen tempo oli noviisille optimaaliset. Lähdin heikoilla alkutiedoilla, ja kuvien muokkaaminen oli aikaavievää. Nyt Photari tuntuu jo vanhalta kaverilta ja työskentely sujuu huomattavasti nopeammin ja tehokkaammin. Kurssilla oli hyödylliset aiheet, erinomainen opetus sekä osaava ja innostunut opettaja.

Mia Smednam, Steripolar Oy

Adobe Photoshop -koulutus oli selkeä ja eteni loogisesti. Etenemistahti sopivan rauhallinen, mutta ei liian hidas. Kouluttajan (Pasi Kainulainen) otteesta pidin paljon; asiallinen mutta rento, tilanteeseen reagoiva ja silti piti koulutuksen rungon hyvin kasassa. Etäkoulutuksessakin dialogi kouluttajan ja ryhmän kesken toimi varsin hyvin. Heti alussa syntyi ilmapiiri, jossa jokainen uskalsi kysyä ja kommentoida tarvittaessa. Saimme myös kattavan pdf-käsikirjan, jota voi hyödyntää jatkossa.

Tuuli Taskinen, Suomen Urheiluliitto ry

Koulutus oli hyvä! Ohjelma sisältää niin paljon ominaisuuksia, että päivä menee todella nopeasti niitä läpikäydessä. Meillä oli hyvin pieni ryhmä eli kysymykset ja keskustelu sujui ongelmitta. Sain heti apua kysymyksiin. Uskon, että koulutus sujuisi hyvin myös, kun koko luokka on täynnä, sillä luokka ei ollut liian iso. Oli hyvä pitää pieniä taukoja kokonaisuuksien välissä ja mukava mennä yhdessä alas ruokalaan syömään. Kiitos käsikirjasta se on todella hyvä – kattava, informaatiivinen ja laadukas.

Samira Mansour, Capacent Oy

Kiitos hyvästä kurssista! Adobe Photoshop -kurssilta sain päivityksen Photoshopin hienouksiin. On hienoa oppia ammattilaiselta (Pasi Kainulainen), joka tietää mistä puhuu ja on innostunut aiheesta.

Irma Hiltunen, Satasairaala, Satakunnan sairaanhoitopiiri

Loistava Photoshop-koulutus! Vanhana Photarin käyttäjänä kävin hakemassa päivitystä tietoihini ja sain koulutuksesta juuri sen mitä hainkin.

Viljami Sjöblom, Informa Oy

Koulutus oli hyvä peruskatsaus ohjelman käyttöön. Kouluttaja Pasi Kainulainen oli hyvin rento ja helposti lähestyttävä.

Marianne Mokkala-Räty, Cursor Oy

Olin oikein tyytyväinen Photoshop-koulutukseen. Kiitos siitä! PS. oli mukavaa, että saatiin printit materiaalista.

Tiina Pasanen, Asianajotoimisto Hästö & Co

Kiitos mukavasta ja erittäin informatiivisesta Photoshop-kurssista! Esitit asiat ymmärrettävällä ja rennolla tavalla. Suosittelen!

Benita Thesslund

Taattua Mixtum koulutuslaatua odotusteni mukaan! Selkeä, joustava Photoshop koulutus osallistujien tarpeisiin, rönsyillen juuri sopivasti aihetta syvemmälle. Pieni porukka oli tehokas, kaikki saivat täsmäasioitakin. Opin paljon uutta myös muita Adobe ohjelmia koskien.

Minna Talvilahti, T-Drill Oy

Pienet ryhmät = oma ääni pääsi esiin! PASILLE SUURKIITOS NÄISTÄ KURSSEISTA!

Terttu Salmi, VKKMedia / Pudasjärvi-lehti

Meitä oli vain kaksi koulutettavaa mikä oli todella luksusta. En keksi mitään mikä olisi voinut olla toisin! Oli todella hyvä ja itselle sopiva Photoshop-kurssi!

Taru Ignatius, Ajasto

Tosi hyvä ja kiinnostava Photoshop-kurssi, tietotaitoni parani huomattavasti!

Niina Saari, Nexstim Oy

Erittäin hyödyllinen kurssi. En olisi yksin osannut etsiä kaikkia näitä vinkkejä / tietoja

Katriina Peuhkuri / Katriina’s Spa

Adobe Photoshop -kurssi oli todella hyödyllinen. Mielestäni oli hienoa että vaikka ohjelma sisältää helppoja tapoja muokata kuvia, kurssilla käytiin myös käden taitoja vaativia ”vanhoja” tapoja. Tämä auttaa ymmärtämään ja hallitsemaan ohjelmaa paremmin. Oli hienoa että ohjelma oli englanniksi ja opetuskieli Suomeksi on mielestäni erinomaista.

Pia Peltonen , Gerogetown University in Qatar

Adobe Photoshop -etäkurssi oli oikein hyvä ja perusteellinen, ehkä välillä liiankin perusteellinen kun melkein kaikkeen tuntuu olevan monta eri tapaa tehdä sama asia. Etenemistahti oli sopivan leppoisa.

Päivi Roland, Työterveyslaitos

Tosi hyvä & tiivis Photoshop-koulutuspaketti!

Kiti Siren, Työterveyslaitos

Kiitos kurssista, tykkäsin!

Alexandra Lönroth, Enervent Oy

Oikein hyvä Photoshop-kurssi!

Kaisu Aarno-Kaisti

Photoshopin näppäinkomennot avasivat uuden tavan tehdä töitä => huikean paljon nopeampaa!

Kiva kun oli vähän opiskelijoita, sai kysyä mitä itseä kiinnosti Tosi hyvä Photoshop-koulutus!

Koulutus oli todella kattava ja saimme hyvin yksityisopetusta. Pidin erityisesti siitä, että teimme yhdessä ja sai kysyä missä kohtaa vain. Pasi oli erittäin asiantunteva ja kuunteli jokaisen toiveita.

Ada Lahtinen, DSV Road Oy

Adobe Photoshop -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

Adobe Photoshop CC 2024 velhon käsikirja

Julkaistu: 2024Sivuja: 72

Adobe Photoshop 2024 -velhon käsikirja sopii kaikille kuvankäsittelystä kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille. Ota maailman suosituin kuvankäsittelyohjelma haltuun!

Lue lisää

Adobe Photoshop CC 2023 velhon käsikirja

Julkaistu: 2023Sivuja: 66

Adobe Photoshop 2023 -velhon käsikirja sopii kaikille kuvankäsittelystä kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille. Ota maailman suosituin kuvankäsittelyohjelma haltuun!

Lue lisää

Adobe Photoshop CC 2020 velhon käsikirja

Julkaistu: 2020Sivuja: 61

Adobe Photoshop CC 2020 -velhon käsikirja sopii kaikille kuvankäsittelystä kiinnostuneille harrastajille ja ammattilaisille. Ota maailman suosituin kuvankäsittelyohjelma haltuun!

Lue lisää

Adobe Photoshop CC 2019 velhon käsikirja

Julkaistu: 2019Sivuja: 58

Tämä uusin Photoshop CC 2019 -versio on kaikin puolin uudistettu laitos. Siinä on aiempaan Photoshop CC 2018 -velhon käsikirjaan nähden paljon uutta sisältöä ja sivumäär…

Lue lisää

Adobe Photoshop CC 2018 velhon käsikirja

Julkaistu: 2018Sivuja: 53

Huomaathan, että saatavilla on myös uudempi Adobe Photoshop CC 2019 -velhon k…