Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Photoshop peruskurssi

Adobe Photoshop on vakiinnuttanut asemansa johtavana kuvankäsittelysovelluksena ammattikäytössä jo vuosia sitten ja synnyttänyt samalla yleisessä käytössä olevan termin Photoshoppaaminen. Adobe Photoshopin avulla rajaat, skaalaat, sävytät, korjaat, retusoit ja muokkaat omat digikuvasi kaikin puolin huippukuntoon!

Adobe Photoshop -peruskoulutuksessa käydään monipuolisesti ohjelmaa läpi niin, että opit käyttämään tasoja, maskeja, värejä, työkaluja ja ylipäänsä kaikkia oleellisia asioita ja ominaisuuksia mahdollisimman tehokkaasti. Kurssilla opit kaikki kuvien käsittelyyn ja parantamiseen liittyvät perustaidot. Opit myös julkaisemaan kuvat sekä verkkoon että kirjapainoon ja ymmärrät miten eri tiedostomuodot. Kurssin jälkeen ymmärrät myös kuvankäsittelyn peruskäsitteet, kuten resoluutio, bittikarttagrafiikka, pikseli jne.

  • Kurssilla perehdytään nykyaikaiseen digitaaliseen kuvankäsittelyyn, retusointiin, värikorjailuun ja muokkaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan varsinaisen Photoshop-ohjelman lisäksi myös esimerkiksi Adobe Bridge -ohjelman hyödyntämiseen.
  • Kurssilla käydään läpi kuvien julkaisemista sekä kirjapainoa että verkkoa varten.
  • Kurssin jälkeen hallitset Photoshopin käytön ja osaat monipuolisesti muokata omia kuvia, säätää värejä sekä tehdä kuvaretusointia.
  • Kurssilaiset saavat esittää myös omia toiveita kurssin sisältöön liittyen.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Photoshop?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/photoshop/

Adobe Photoshop -koulutuksen kohderyhmä

Photoshop-koulutus soveltuu kaikille kuvankäsittelystä kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kuvankäsittelystä tai Adobe Photoshop -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa Photoshopin käyttöä.

Adobe Photoshop -tulevat kurssit

Adobe Photoshop -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuksen avainsanat

adobe photoshop