Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Premiere Pro peruskurssi

Adobe Premiere Pro on ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu alan johtava videoeditointiohjelma, mutta sitä voivat käyttää myös harrastelijat, sillä ohjelma on pohjimmiltaan helppokäyttöinen. Premiere Pro mahdollistaa kaikenlaisten videoprojektien toteutuksen alusta loppuun: editoinnin, värikorjailun, äänen käsittelyn, tekstittämisen, tehosteiden luomisen ja julkaisun. Kannattaa ottaa videoiden käyttö haltuun omassa organisaatiossa, sillä videon käyttö ja niiden merkitys kasvaa koko ajan esimerkiksi mainonnassa ja markkinoinnissa.

Adobe Premiere Pro -koulutus sopii videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hyödyntää videoita omassa työssään. Premiere Pro -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien videoiden suunnittelusta toteutukseen ja julkaisuun. Opit perustamaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia, tekemään hienosäätöjä, tekstittämään ja viemään valmiit videot esimerkiksi verkkosivuille sekä sosiaalisen median palveluihin. Opit samalla Premiere Pro -ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat sekä saat ison kasan erinomaisia vinkkejä ohjelman tehokkaaseen käyttöön!

  • Kurssin ravoitteena on perehdyttää kurssilaiset Adobe Premiere Pro -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa valmiudet ohjelman käytölle ja omien videoprojektien toteuttamiseen.
  • Kurssilla perehdytään erityisesti videoiden editointiin, leikkaamiseen ja trimmaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan kuvan ohella myös äänen muokkaamiseen, korjaamiseen ja parantamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan myös video- ja äänitehosteiden luomiseen, värikorjailuun sekä videoiden tekstittämiseen.
  • Kurssilla opetellaan luonnollisesti myös videoiden julkaisu ja vieminen esimerkiksi verkkosivuille, YouTubeen ja muihin sosiaalisen median palveluihin.
  • Kurssilla kerrotaan myös kuvauslaitteista ja muista apuvälineistä, joista voi olla hyötyä omissa videotöissä.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Premiere Pro?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/premiere-pro/

Adobe Premiere Pro -koulutuksen kohderyhmä

Mixtumin Premiere Pro -koulutus soveltuu kaikille videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta videotuotannoista tai Adobe Premiere Pro -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa videoiden editointia.

Adobe Premiere Pro -tulevat kurssit

Adobe Premiere Pro -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuskategoriat

Koulutuksen avainsanat

adobe premiere pro