Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Premiere Pro peruskurssi

Adobe Premiere Pro on ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu alan johtava videoeditointiohjelma, mutta sitä voivat käyttää myös harrastelijat, sillä ohjelma on pohjimmiltaan helppokäyttöinen. Premiere Pro mahdollistaa kaikenlaisten videoprojektien toteutuksen alusta loppuun: editoinnin, värikorjailun, äänen käsittelyn, tekstittämisen, tehosteiden luomisen ja julkaisun. Kannattaa ottaa videoiden käyttö haltuun omassa organisaatiossa, sillä videon käyttö ja niiden merkitys kasvaa koko ajan esimerkiksi mainonnassa ja markkinoinnissa.

Adobe Premiere Pro -koulutus sopii videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hyödyntää videoita omassa työssään. Premiere Pro -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien videoiden suunnittelusta toteutukseen ja julkaisuun. Opit perustamaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia, tekemään hienosäätöjä, tekstittämään ja viemään valmiit videot esimerkiksi verkkosivuille sekä sosiaalisen median palveluihin. Opit samalla Premiere Pro -ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat sekä saat ison kasan erinomaisia vinkkejä ohjelman tehokkaaseen käyttöön!

  • Kurssin ravoitteena on perehdyttää kurssilaiset Adobe Premiere Pro -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa valmiudet ohjelman käytölle ja omien videoprojektien toteuttamiseen.
  • Kurssilla perehdytään erityisesti videoiden editointiin, leikkaamiseen ja trimmaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan kuvan ohella myös äänen muokkaamiseen, korjaamiseen ja parantamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan myös video- ja äänitehosteiden luomiseen, värikorjailuun sekä videoiden tekstittämiseen.
  • Kurssilla opetellaan luonnollisesti myös videoiden julkaisu ja vieminen esimerkiksi verkkosivuille, YouTubeen ja muihin sosiaalisen median palveluihin.
  • Kurssilla kerrotaan myös kuvauslaitteista ja muista apuvälineistä, joista voi olla hyötyä omissa videotöissä.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Premiere Pro?

Lue lisää ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/premiere-pro/

Adobe Premiere Pro -koulutuksen kohderyhmä

Mixtumin Premiere Pro -koulutus soveltuu kaikille videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta videotuotannoista tai Adobe Premiere Pro -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa videoiden editointia.

Tulevat Adobe Premiere Pro -kurssit

Lue lisää

Adobe Premiere Pro velhon peruskurssi 3-4.6.2024

Kesäkuussa 2024 etänä järjestettävä Adobe Premiere Pro -velhon perukurssi tarjoaa tuhdin paketin kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille henkilöille. Tämä etäkoulutus järjestetä…

Lue lisää

Adobe Premiere Pro velhon peruskurssi 3-4.10.2024

Adobe Premiere Pro -velhon perukurssin etäkoulutus tarjoaa tuhdin paketin kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille. Tämä etäkoulutus järjestetään live-muotoisena siten, ett…

Adobe Premiere Pro -kurssien koulutuspalautteita

Kouluttajan (Pasi Kainulainen) asiantuntemus parasta A-luokkaa! Esitti opetuksen tavalla jolla se oli helppo omaksua. Painopisteet Premiere-koulutuksella jaettu erittäin hyvin. Paras kurssi viimeisen 10 vuoden aikana josta oikeasti jäi työkaluja pakkiin!

Petri Rousu, Tulli

Odotukset Adobe Premiere Pro -koulutuksen suhteen olivat suuret, mutta kurssi onnistui silti jopa ylittämään ne. Olen käyttänyt Adobe Premiere Pro -ohjelmaa itseopitusti yli kymmenen vuoden ajan ja pidin itseäni jo kokeneena käyttäjänä. Premieren peruskurssilla opin kuitenkin paljon uutta ja tärkeää tietoa ohjelmasta. Viisi minuuttia kurssin alkamisen jälkeen opin jo ensimmäisen asian, joka hyödyntää minua jatkossa suuresti. Premiere-velhon peruskurssin etäkoulutus oli täysin oikea valinta minulle, vaikka minulla olikin jo aiempaa kokemusta pitkältä ajalta.

Ossi Arvela, Heinolan kaupunki

Todella harvoin olen osallistunut näin seikkaperäiseen ja innostavaan koulutukseen! Kurssin jälkeenkin sain yksityiskohtaiset ohjeet lisäkysymyksiini. Arvostan korkealle ja näistä on todella paljon apua! Kiitos!

Antti Haase, Lapin ammattikorkeakoulu

Kurssi oli erinomainen johdatus Premiere Pron maailmaan. Kyseisen ohjelman erittäin syvällisesti osaava, rauhallinen ja kärsivällinen kouluttaja Pasi Kainulainen teki oppimisesta helppoa ja hauskaa. Olin käyttänyt ohjelmaa jonkun verran ennen kurssia, joten minulla oli runsaasti kysymyksiä, ja sain niihin kaikkiin vastauksen. Ja vaikka kokemukseni vastaavista ohjelmista on varsin rajallinen enkä ole erityisen tekninen ihminen, pysyin koko ajan kärryillä ja koin oppivani todella paljon. Lämmin kiitos todella hyvästä ja inspiroivasta kurssista!

Taija Reijonen, GE Healthcare

Adobe Premiere Pro -etäkoulutus oli sisällöltään ja toteutukseltaan erinomainen! Vaikka opiskelu oli tiivistä ja tehokasta, aikaa jäi myös kysymyksille. Olen jo suositellut kurssia muillekin. Jos ja kun jatkossa tulee tarvetta muillekin Adoben koulutuksille, tiedän mistä tsekkaan ekana.

Selkeä Adobe Premiere Pro -etäkoulutuksen kokonaisuus, jossa sovellusta käytiin kattavasti läpi perustoimintojen ja editointitarpeiden suhteen. Kouluttaja (Pasi Kainulainen) on rauhallinen ja asiansa osaava. Käytän Mixtumia myös jatkossa jos tarvetta tulee!

Carita Lehmusmetsä, NRC Group

Koin etäkoulutuksen joustavana tapana päästä osallistumaan Premiere Pro -kurssille. Kouluttaja eteni rauhallisesti ja asiantuntevasti asiassa, kaikki eteen tulleet pulmat selviteltiin. Vaikka minulla ei ollut aiempaa kokemusta Premierestä tai vastaavanlaisista ohjelmista, pääsin sisälle ohjelmaan ja uskallan lähteä kokeilemaan sitä itsenäisesti!

Niilo Mäki Instituutti

Hyvä koulutus kaiken kaikkiaan, opettaja Pasi Kainulainen oli erittäin asiantunteva ja hyvä kouluttaja. Tahti oli sopiva ja joustava ottaen huomioon erilaiset lähtötasot.

Maria Tuomi, UPM Kymmene

Adobe Premiere Pro -koulutus oli selkokielistä ja käytännönläheistä. Uusiin asioihin etenemisen tahti oli sopiva, ja me kaikki pysyimme mukana. Premiere Pro CC 2018 on ammattitasoinen editointiohjelma, jonka perusteisiin pääsi sisään hyvin suunnitellun, mutta tiiviin kaksipäiväisen koulutuksen avulla. Plussaa vielä hyvästä nivaskasta suomenkielisiä ohjeita. Kiitos miellyttävälle opettajalle, Pasi Kainulaiselle!

Tiina Judén, Maaseutukuriiri

Adobe Premiere Pro -koulutuksessa huomioitiin hyvin osallistujien erilaiset taustat ja tasot. Osallistujamäärä oli sopiva (5), jolloin kynnys esittää kysymyksiä ja kommentteja oli matala. Mielestäni etäkoulutus oli opetusmuotona todella hyvä. Pidin siitä, että opetus järjestettiin live-muotoisena esim. itseopiskeltavien tallenteiden sijaan. Näin opetus pysyi vuorovaikutteisena ja itseopiskelun kiusaukset eli hidas tahti ja verkkoselaimen viettelykset pysyivät poissa. Opetustilanne oli sopivan rento laadukkuudesta tinkimättä. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen! Vaikka korona-aika jossain kohden helpottaisi, olisi mukavaa jos mahdollisuus etäkoulutukseen pysyisi valikoimissa. Koen saaneeni kurssilta vastinetta rahalleni ja oppimisen laadun olleen todella hyvää, joten voin kuvitella osallistuvani etäkurssille myöhemminkin.

Sain hyvin yksilöllistä ja omista tarpeistani kumpuavaa koulutusta. Kaikki meni kaikin puolin mainiosti ja olen koulutukseen erittäin tyytyväinen. Sain paljon uutta evästystä editointiin mutta myös videokuvaamiseen. Tulen mielelläni uudelleen johonkin toiseen koulutukseenne ja suosittelen vahvasti Mixtumia muillekin!

Verna Vaherjoki, Aluehallintovirasto

Moikka! Olin itse hyvin tyytyväinen Premiere Pro peruskurssiin. Kouluttajalla (Pasi Kainulainen) oli selkeät tavat kertoa asioista ja opettaa. Toki kahden päivän koulutus on oikeasti tosi lyhyt, jotta ehtisi kurssilla myös konkretiaa enemmän harjoittelemaan. Neljä päivää olisi aika sopiva, mutta silloinhan kustannukset ja muut asiat kasvaa eikä osallistuminen enää olisi ehkä niin helppoa. Kaikin puolin jäi tosi hyvät fiilikset kurssista enkä oikein keksi mitään kehitettävää! Kivaa joulun odotusta!

Elli Huru, Sitowise Oy

Täysin Adoben visuaalisille työkaluille ummikkonakin pääsin hyvin mukaan käyttämään Premiere Pro -käyttöliittymää. Etukäteen ohjelmaan tutustuminen tosin auttoi kiinnittämään huomiota itselle vielä haastaviin käyttöliittymän kohtiin. Pasi Kainulainen oli ohjelman kouluttajana selkeä ja etenemistahti oli minusta sopiva. Kurssilla jäi myös aikaa kysymyksille ja vastauksille.

Johanna Kalho, Vapo Oy

Selkeä ja tarkoituksenmukainen Adobe Premiere Pro -kurssiohjelma, joka antoi erinomaiset eväät itsenäiseen työskentelyyn niillekin, joille videoeditointi on aiemmin ollut täysin vierasta. Kokonaisuudesta löytyy vain hyvää sanottavaa!

Virva Kolho, Huutokauppa Helander

Adobe Premiere Pro -etäkoulutus oli todella hyvä, ja opin paljon. Tahti oli sopiva ja asia juuri sitä mitä peruskurssilta toivoinkin, eli ohjelma tutuksi ja videoeditoinnin perusteita. Etätoteutus toimii erinomaisesti tämän tyyppisissä koulutuksissa. Kiitos erinomaisesta koulutuksesta!

Tanja Altti , Vallox Oy

Oma lähtötaso oli 0 eli ei mitään kokemusta Adobe Premiere Pro -ohjelmasta. Kouluttaja oli selkeä ja hyvä! Ohjelman peruskäyttöä esiteltiin kattavasti. Etäkurssin jälkeen kykenin tekemään oman ensimmäisen videon alusta loppuun. Voi olla, että ”nälkä kasvaa syödessä” eli videokuvaus lisääntyy tästä lähtien. Ohjelmaa voin käyttää esim. oman yrityksen mainontamateriaalin tekemisessä.

Anne Niemistö, Mainosvaltti Niemistö Oy

Erittäin hyvä Premiere Pro -peruskurssi etänä! Tulen jatkossakin osallistumaan Mixtumin muille IT-kursseille!

Jouni Huhtanen, Rajavartiolaitos

Adobe Premiere Pro -koulutuksesta sai kattavan pohjan ja tekniset vinkit editoimiseen. Pasi jaksoi kouluttajana kärsivällisesti opastaa ohjelman käytössä. Kouluttaja myös pyrki ottamaan huomioon osallistujien erilaiset tarpeet. Etätoteutus toimi hyvin ja kahdessa päivässä ehti kertyä paljon tietoa ohjelman käyttöön ja sai käytännönläheistä opastusta.

Mona Jaari, Tehy

Moi! Kurssi oli mielestäni erinomaisesti toteutettu ja lähdin viikonlopun viettoon fiiliksellä, että voisin vaikka samantien alkaa editoimaan jotakin projektia. Premieren perusteet tulivat tutuiksi, eikä ollut sellainen olo että tahti on liian kova tai ettei olisi saanut kysymyksiinsä vastauksia. Kaksipäiväinen kurssi toimii, yhdessä tulisi jo kiire!

Aino Korpinen, Aalto-yliopiston ylioppilaskunta

Hyvä ja tehokas Adobe Premiere Pro -kurssi! Hyvä harjoitusmateriaali teki opiskelusta helppoa. Etätoteutus onnistui hyvin, vaikka mulla olikin laitehankaluuksia omassa päässä. Oli ihana huomata, että ohjelma on peruskäytöltään yksinkertainen, lahopääkin oppi.

Minna Talvilahti, T-Drill Oy

Ei mitään valittamista. Paljon hyviä Premiere-vinkkejä, kiitos! Tuli into päästä harjoittelemaan ja joskus tulevaisuudessa oppimaan lisää!”

Vanhustyön keskusliitto ry

Tykkäsin kovasti! Koulutus eteni mielestäni sopivaan tahtiin ja tärkeimmät asiat käytiin riittävän laajasti. Sain varmuutta lähteä yksin kokeilemaan editoimista.

Veera Nurmela, LähiTapiola Oy

Premiere Pro -etäkoulutus toteutui hienosti verkon yli Zoomilla. Velhon käsikirja (PDF-ohje) on kullanarvoinen jatkossa, kiitos siitä! Pasi Kainulainen oli kouluttajana erittäin selkeäsanainen ja huomasi kyllä, että hän itse on todella hyvin sisällä ohjelmassa. Tämä teki koulutuksesta laadukkaan!

Maarit Gratschew, Boliden Harjavalta

Koulutus oli hyvä peruspaketti aloittelijalle, eteni sopivaa tahtia niin, että kaikki pysyivät kärryillä, mutta ei myöskään liian hitaasti. Tykkäsin!

Pilvi Isotalus, Rikosseuraamuslaitos

Isot kiitokset, loistava Premiere-peruspaketti, jolla pääsee hyvin alkuun!

Katja Falcao, Leomuovi Oy

Kiitos Premiere-etäkoulutuksesta – se oli oikein asiantuntevaa ja edettiin rauhassa ja toisteltiin tärkeitä komentoja ja asioita! oikein hyvä!

Eija Lappi, Tieteellisten seurain valtuuskunta

Hyvä ja käytännönläheinen Adobe Premiere Pro kurssi! Kiitos!

Heli Salonen, CIMO

Premiere Pro -kurssi oli erittäin hyvä! Asiat käytiin läpi sopivalla vauhdilla, jotta ehti ne omaksua.

Annukka Menna , Koiramäen Pajutalli Oy

Hyvä tiivis Premiere-paketti, vastasi tarpeitani täydellisesti!

Minna Rantala, Kauppapuutarhaliitto ry

Adobe Premiere Pro -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

Adobe Premiere Pro CC 2022 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2022Sivuja: 48

Adobe Premiere Pro CC 2022 -velhon käsikirja kaikille videon editoinnista kiinnostuneille harrastajille. Se tarjoaa perustiedot videoiden editoinnista Premiere Pro:n avulla.

Lue lisää

Adobe Premiere Pro CC 2020 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2020Sivuja: 42

Tämä opas on päivitetty versio aiemmasta Premiere Pro CC 2019 -version velhon käsikirjasta. Tähän oppaaseen on lisätty Premiere CC 2020 -version uusia ja muuttuneita ominaisuuksia. Lis…

Lue lisää

Adobe Premiere Pro CC 2019 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2019Sivuja: 42

Tämä opas on päivitetty versio aiemmasta Premiere Pro CC 2018 -version velhon käsikirjasta. Tähän oppaaseen on lisätty Premiere CC 2019 -version uusia ja muuttuneita ominaisuuksia. Lis…

Lue lisää

Adobe Premiere Pro CC 2018 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2018Sivuja: 37

Huomaa, että tästä oppaasta on saatavilla uudempi Premiere Pro CC 2019 velhon k…

Koulutuskategoriat