Etsi koulutusisältöjä

close

Adobe Premiere Rush peruskurssi

Adobe Premiere Rush on sopivan helppokäyttöinen ja yksinkertainen videoeditointisovellus. Se pohjautuu “isoveljeensä” Adobe Premiere Pro -sovellukseen, mutta on ominaisuuksiltaan suppeampi. Toisaalta Premiere Rush mahdollistaa kaikki peruskäytössä tarvittavat ominaisuudet, kuten videon leikkaamisen, trimmaamisen, musiikin liittämisen, tekstin lisäämisen, videoiden julkaisun jne. Adobe Premiere Rush -koulutus soveltuukin parhaiten yksinkertaisesta videoeditoinnista kiinnostuneille harrastajille, jotka kuvaavat esimerkiksi kännykällä ja haluavat tuottaa ja editoida erityisesti lyhyitä ja sopivan yksinkertaisia some-videoita.

Adobe Premiere Rush -koulutus sopii kaikille niille henilöille, jotka haluavat oppia tuottamaan omaa videomateriaalia mahdollisimman helposti ja nopeasti. Adobe Premiere Rush -kurssilla opit hyödyntämään valmiiksi kuvattua videomateriaalia sekä leikkaamaan, trimmaamaan ja hienosäätämään sekalaisestakin materiaalista mahdollisimman edustavan lopputuloksen. Opit myös julkaisemaan omat videot joko verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan tai halutessa viemään ne Adobe Premiere Pro -sovellukseen vaativampaa jatkoeditointia varten.

  • Kurssin ravoitteena on perehdyttää kurssilaiset Adobe Premiere Rush -sovelluksen ominaisuuksiin ja opettaa kurssilaiset tuottamaan omaa videomateriaalia.
  • Kurssilla perehdytään videoiden editointiin ja trimmaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan myös ääniominaisuuksiin, kuten musiikin liittämiseen tai puheen nauhoittamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan myös hieman videotehosteisiin.
  • Kurssilla perehdytään luonnollisesti valmiiden videoiden julkaisuun ja viemiseen verkkosivuille, some-kanaville sekä Adobe Premiere Pro -sovellukseen.
  • Ajan salliessa kurssilla voidaan myös hieman käsitellä kuvauslaitteita ja muita hyödyllisiä videotuotannon apuvälineitä.
adobe-koulutus.fi

Mikä on Adobe Premiere Rush?

Lue lisää Adobe Premiere Rush -ohjelmasta ja sen ominaisuuksista Adobe-koulutus.fi -verkkosivuilla.

https://adobe-koulutus.fi/premiere-rush/

Adobe Premiere Rush -koulutuksen kohderyhmä

Adobe Premiere Rush -koulutus soveltuu parhaiten suhteellisen yksinkertaisesta videoeditoinnista kiinnostuneille harrastajille, jotka kuvaavat esimerkiksi kännykällä ja haluavat tuottaa ja editoida vaikkapa lyhyitä ja sopivan yksinkertaisia some-videoita tai muuten vain videoita omaan käyttöön. Premiere Rushin avulla kyllä voidaan toteuttaa kaikinpuolin tyylikkäitä videoita, mutta laajempaan ja ammattimaiseen käyttöön tarjolla on Adobe Premiere Pro -koulutus.

Tulevat Premiere Rush -kurssit

Kurssikalenterista ei juuri nyt löytynyt kursseja tähän aiheeseen liittyen, mutta voit tarkistaa ajanmukaisen tilanteen Mixtumin kurssikalenterista.

Koulutuskategoriat

Koulutuksen avainsanat

adobe premiere rush