Etsi koulutusisältöjä

close

Blackmagic Design DaVinci Resolve peruskurssi

Blackmagic DaVinci Resolve on ammattitason videoeditointisovellus, jonka saa sekä ilmaisversiona että maksullisena versiona. DaVinci Resolve yhdistää videoeditoinnin, värinkorjauksen, tehosteet, äänen jälkituotannon ja julkaisun yhteen ja samaan pakettiin: voit siirtyä editoinnin, värikorjailun ja muiden osien välillä yhdellä napautuksella. Ohjelman avulla voidaan tehdä kaikki tarpeellinen omia videotuotantoja ajatellen, kuten leikkaus, trimmaus, tekstitys, tehosteet jne. Kannattaa ottaa videoiden käyttö haltuun omassa organisaatiossa, sillä videon käyttö ja niiden merkitys kasvaa koko ajan esimerkiksi mainonnassa ja markkinoinnissa. Varsinkin, kun tämän ohjelman saa käyttöön halutessa täysin ilmaiseksi!

DaVinci Resolve -koulutus sopii videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hyödyntää videoita omassa työssään. DaVinci Resolve -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien videoiden suunnittelusta toteutukseen ja julkaisuun. Opit perustamaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia, tekemään hienosäätöjä, tekstittämään ja viemään valmiit videot esimerkiksi verkkosivuille sekä sosiaalisen median palveluihin. Opit samalla ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat sekä saat ison kasan erinomaisia vinkkejä ja näppäinkomentoja ohjelman tehokkaaseen käyttöön!

  • Kurssilla käytetään ilmaiseksi saatavilla olevaa DaVinci Resolve ohjelmaversiota. Voit kuitenkin osallistua kurssille myös maksullisella DaVinci Resolve Studio -versiolla.
  • Kurssin ravoitteena on perehdyttää kurssilaiset DaVinci Resolve -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa valmiudet ohjelman käytölle ja omien videoprojektien toteuttamiseen.
  • Kurssilla perehdytään erityisesti videoiden editointiin, leikkaamiseen ja trimmaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan kuvan ohella myös hieman äänen muokkaamiseen, korjaamiseen ja parantamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan myös jonkin verran video- ja äänitehosteisiin, värikorjailuun sekä videoiden tekstittämiseen.
  • Kurssilla opetellaan luonnollisesti myös videoiden julkaisu ja vieminen esimerkiksi verkkosivuille, YouTubeen ja muihin sosiaalisen median palveluihin.
  • Kurssilla kerrotaan myös kuvauslaitteista ja muista apuvälineistä, joista voi olla hyötyä omissa videotöissä.
cards.fi

Mikä on Blackmagic Design DaVinci Resolve?

Lue lisää DaVinci Resolve -ohjelmasta ja sen ominaisuuksista suomenkielisellä davinciresolve.fi-verkkosivuilla.

https://davinciresolve.fi/

it-koulutus.fi

Kumpi on parempi: Adobe Premiere Pro vai Blackmagic DaVinci Resolve?

Tällä hetkellä videoeditoijalla on valinnan varaa: saatavilla on sekä pitkät perinteet omaava Adobe Premiere Pro että kovaa tulemista tekevä DaVinci Resolve. DaVinci Resolve on kirinyt Premiere Pro:n etumatkaa suosiossa ja käyttölaajuudessa ja esimerkiksi moni YouTubettaja on jo vaihtanut Premierestä DaVinci Resolveen. Lue lisää artikkelissa, jossa on vertailtu näitä kahta erittäin suosittua ammattitason videoeditointiohjelmaa.

https://it-koulutus.fi/davinci-resolve-adobe-premiere-pro-kumpi-on-parempi-videoeditointi-sovellukset-vertailussa/

Tulevat Blackmagic DaVinci Resolve -kurssit

Lue lisää

BlackMagic DaVinci Resolve velhon peruskurssi 27-28.6.2024

Kesäkuussa 2024 etänä järjestettävä BlackMagic DaVinci Resolve -velhon peruskurssi tarjoaa tuhdin paketin kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille henkilöille. Tämä etäkoulutus järjestet…

Lue lisää

BlackMagic DaVinci Resolve velhon peruskurssi 31.10-1.11.2024

Blackmagic Design DaVinci Resolve -velhon peruskurssin etäkoulutus tarjoaa tuhdin paketin kaikille videoeditoinnista kiinnostuneille. Tämä etäkoulutus järjestetään live-muotoisena siten, ett…

Blackmagic DaVinci Resolve -koulutuksen kohderyhmä

Mixtumin DaVinci Resolve -koulutus soveltuu kaikille videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutuksessa voidaan käyttää täysin ilmaista DaVinci Resolve -sovellusta, joten koulutuksen ohjelmalisenssit eivät nosta kuluja. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tai joilla on vain hieman kokemusta videotuotannoista tai DaVinci Resolve -sovelluksesta. Koulutus sopii kuitenkin myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa erityisesti videoiden editointia.

Blackmagic DaVinci Resolve -kurssien koulutuspalautteita

Kiitos loistavasta ja innostavasta koulutuksesta. En ole pitkään aikaan ollut yhtä laadukkaassa ja hyvin tehdyssä koulutuksessa. Koulutus oli tehokasta, selkeää ja jouheasti etenevää! Ohjelmasta oli saatu keskeiset elementit hyvin esiin ja työnkulkua helpottavia asioita tuli runsaasti esiin. Aikataulutus piti hyvin, sovitut asiat ja vähän bonuksiakin saatiin! Kouluttajan (Pasi Kainulainen) rauhallinen, mutta hyvä tempo teki vaikeatkin asiat helpon tuntuisiksi.

Heikki Kuisma, Digihessu Oy

Hyvin oppi käyttämään DaVinci Resolve -ohjelmistoa videoeditointiin ja samalla sai vielä vinkkejä sisällön luomiseen ja hallintaan! Olin vähän laiska enkä jaksanut nostaa läppäriä kotikoneen viereen, että olisin saanut opetuksen yhdelle näytöllä ja harjoittelun toiselle. Vaikka oli 27 tuuman 4K monitori, niin kahdesta erillisestä näytöstä olisi ollut hyötyä etäkoulutuksessa.

Mikko J. Salminen