Etsi koulutusisältöjä

close

Blackmagic Design DaVinci Resolve peruskurssi

Blackmagic DaVinci Resolve on ammattitason videoeditointisovellus, jonka saa sekä ilmaisversiona että maksullisena versiona. DaVinci Resolve yhdistää videoeditoinnin, värinkorjauksen, tehosteet, äänen jälkituotannon ja julkaisun yhteen ja samaan pakettiin: voit siirtyä editoinnin, värikorjailun ja muiden osien välillä yhdellä napautuksella. Ohjelman avulla voidaan tehdä kaikki tarpeellinen omia videotuotantoja ajatellen, kuten leikkaus, trimmaus, tekstitys, tehosteet jne. Kannattaa ottaa videoiden käyttö haltuun omassa organisaatiossa, sillä videon käyttö ja niiden merkitys kasvaa koko ajan esimerkiksi mainonnassa ja markkinoinnissa. Varsinkin, kun tämän ohjelman saa käyttöön halutessa täysin ilmaiseksi!

DaVinci Resolve -koulutus sopii videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hyödyntää videoita omassa työssään. DaVinci Resolve -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien videoiden suunnittelusta toteutukseen ja julkaisuun. Opit perustamaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia, tekemään hienosäätöjä, tekstittämään ja viemään valmiit videot esimerkiksi verkkosivuille sekä sosiaalisen median palveluihin. Opit samalla ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat sekä saat ison kasan erinomaisia vinkkejä ja näppäinkomentoja ohjelman tehokkaaseen käyttöön!

  • Kurssilla käytetään ilmaiseksi saatavilla olevaa DaVinci Resolve ohjelmaversiota. Voit kuitenkin osallistua kurssille myös maksullisella DAVinci Resolve Studio -versiolla.
  • Kurssin ravoitteena on perehdyttää kurssilaiset DaVinci Resolve -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa valmiudet ohjelman käytölle ja omien videoprojektien toteuttamiseen.
  • Kurssilla perehdytään erityisesti videoiden editointiin, leikkaamiseen ja trimmaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan kuvan ohella myös äänen muokkaamiseen, korjaamiseen ja parantamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan myös video- ja äänitehosteiden luomiseen, värikorjailuun sekä videoiden tekstittämiseen.
  • Kurssilla opetellaan luonnollisesti myös videoiden julkaisu ja vieminen esimerkiksi verkkosivuille, YouTubeen ja muihin sosiaalisen median palveluihin.
  • Kurssilla kerrotaan myös kuvauslaitteista ja muista apuvälineistä, joista voi olla hyötyä omissa videotöissä.
it-koulutus.fi

Mikä on Blackmagic Design DaVinci Resolve?

Lue lisää DaVinci Resolve -ohjelmasta ja sen ominaisuuksista davinciresolve.fi-verkkosivuilla.

https://davinciresolve.fi/

it-koulutus.fi

Kumpi on parempi: Adobe Premiere Pro vai Blackmagic DaVinci Resolve?

Tällä hetkellä videoeditoijalla on valinnan varaa: saatavilla on sekä pitkät perinteet omaava Adobe Premiere Pro että kovaa tulemista tekevä DaVinci Resolve. DaVinci Resolve on kirinyt Premiere Pro:n etumatkaa suosiossa ja käyttölaajuudessa ja esimerkiksi moni YouTubettaja on jo vaihtanut Premierestä DaVinci Resolveen. Lue lisää artikkelissa, jossa on vertailtu näitä kahta erittäin suosittua ammattitason videoeditointiohjelmaa.

https://it-koulutus.fi/davinci-resolve-adobe-premiere-pro-kumpi-on-parempi-videoeditointi-sovellukset-vertailussa/

DaVinci Resolve -koulutuksen kohderyhmä

Mixtumin DaVinci Resolve -koulutus soveltuu kaikille videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta videotuotannoista tai DaVinci Resolve -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa videoiden editointia.

DaVinci Resolve -tulevat kurssit

DaVinci Resolve -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Käsikirjoja ei juuri nyt löytynyt tähän aiheeseen liittyen. Tarkista velhon käsikirjojen ajanmukainen tilanne joko Mixtumin kotisivuilta tai velhon.fi -verkkosivuilta.