Etsi koulutusisältöjä

close

Web-tekniikat koodauskurssi

HTML- ja CSS-kielet ovat jokaisen nykyaikaisen verkkosivun perusta. Näiden kielien ymmärtäminen on yleishyödyllistä kenelle tahansa ja ne ovat nykyään jo eräänlainen lukutaitoon verrattava perustaito kaikessa viestinnässä ja internetin käytössä. Erityisen tärkeää näiden kielien ymmärtäminen ja osaaminen on tietysti web-suunnittelijoille ja verkkosivujen parissa toimiville henkilöille. Vaikka esimerkiksi WordPress ei suoranaisesti vaadi HTML- ja CSS-kielien osaamista, siitä olisi valtavasti hyötyä, kun muokataan ja ylläpidetään verkkosisältöjä.

Web-tekniikat -koodauskurssi lähtee perusteista ja opettaa ensisijaisesti HTML5- ja CSS3-kielien perusteet. Kurssilla käydään läpi molempien kielien uusimmat versiot ja ominaisuudet. Kurssilaiset oppivat miten modernit verkkosivut syntyvät ja miten niitä rakennetaan ja muokataan sekä miten nämä kaksi eri kieltä yhdistetään sujuvasti toisiinsa. Kurssilla kerrotaan myös yleisesti verkkosivujen ominaisuuksista, rajoitteista, hakukoneoptimoinnista ja muista kiinnostavista seikoista. Kurssin lopussa voidaan ajan salliessa ja kurssilaisten mielenkiinnosta riippuen demota hieman JavaScript-kielen perusteita, mutta JavaScriptin syvällisempää oppimista varten tarjolla on aiva omia JavaScript-aiheisia kursseja sekä Web-koodaustekniikoiden jatkokursseja.

  • Kurssilla tutustutaan HTML– ja CSS-kieliin sekä verkkosivujen koodaukseen näiden kielien avulla.
  • Kurssilla luodaan tyhjästä oma verkkosivun pohja niin, että kurssilaiset voivat jatkaa pohjan kehittämistä itsenäisesti kurssin jälkeenkin.
  • Kurssilla opittuja taitoja voidaan hyödyntää missä tahansa muussa ympäristössä, kuten esimerkiksi WordPress-kotisivuilla.
  • Kurssilla kerrotaan responsiivisuudesta, hakukoneoptimoinnista, tietoturvasta, web-standardeista ja kurssin anti on yleishyödyllisiä kenelle tahansa moderneista verkkotekniikoista kiinnostuneille!

Web-koodaustekniikat -koulutuksen kohderyhmä

Web-koodauksen peruskurssi soveltuu kaikille moderneista verkkotekniikoista (HTML, CSS), verkkosivuista ja koodauksen perusteista kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat joko yleissivistää itseään tai joiden tavoitteena on vaikkapa vaihtaa alaa ja tutustua koodaukseen. Kurssi soveltuu hyvin myös verkkosivujen (esim. WordPress) ylläpitäjille, jotka haluavat pystyä muokkaamaan sisältöjä jatkossa myös koodin avulla eikä pelkästään järjestelmän omilla työkaluilla. HTML- ja CSS-tekniikat ovat ensimmäinen askel kohti vaativampia ohjelmointikieliä, joten tämä koulutus voi olla hyvä lähtölaukaus koodausopinnoissaan pidemmälle tähtääville. Tästä koulutuksesta järjestetään myös pidemmälle menevä jatkokurssi.

Tulevat Web-koodaustekniikat-kurssit

Lue lisää

Web-koodaustekniikat velhon peruskurssi 23-24.9.2024

Web-koodaustekniikat -velhon peruskurssin etäkoulutus on koodauskoulutus, joka tarjoaa tuhdin paketin kaikille koodauksen perusteista kiinnostuneille. Voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa k…

Web-koodaustekniikat peruskurssin koulutuspalautteita

Selkeä opetustyyli, kokonaisuudessaan hyvin rakennettu HTML/CSS-koulutus!

Periaatteessa rajatonta HTML- ja CSS-tietomäärää päästiin lähestymään loogisella, ymmärrettävällä tavalla. Kurssin tuloksena syntyi todella käyttökelpoisia taitoja.

Hyvä / kattava Web-tekniikat koodauskoulutus!

Eija Hintikka, Innolink Oy

Huikee web-tekniikat -etäkurssi ja kurssin vetäjä! Ihanaa lehmänhermojenhallintaa ja rauhallisuutta opetuksessa. Aivan huikea tyyppi!

Rauli Parjanne, Bold Solutions Oy

Erittäin hyvä koodauskoulutus! Lähden viisaampana kuin tulen!

Tero Suutari, Business Oulu

Todella hyvä ja mielenkiintoinen koodauskoulutus. Opin todella paljon ja osaan nyt hyödyntää opittuja taitoja myös WordPressissä!

Web-tekniikat perusteet -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

Web-tekniikat-velhon käsikirja (2020) (HTML5, CSS3, JavaScript)

Julkaistu: 2020Sivuja: 35

HTML5, CSS3 ja JavaScript ovat kaikki tärkeitä verkkotekniikoita. Yhdessä ne mahdollistavat modernit, monipuoliset ja elämysrikkaat verkkosivut. Web-tekniikat -velhon käsikirja tarjoaa web-suunnittelijan tarvitseman perustiedon verkkosivuista ja HTML-, CSS ja JavaScript -kielistä.

Lue lisää

Web-tekniikat-velhon käsikirja (HTML5, CSS3, JavaScript)

Julkaistu: 2019Sivuja: 33

HTML5, CSS3 ja JavaScript ovat kaikki tärkeitä verkkotekniikoita. Yhdessä ne mahdollistavat modernit, monipuoliset ja elämysrikkaat verkkosivut. Web-tekniikat -velhon käsikirja tarjoaa web-suunnittelijan tarvitseman perustiedon verkkosivuista ja HTML-, CSS ja JavaScript -kielistä.

Koulutuskategoriat