Etsi koulutusisältöjä

close

WooCommerce-peruskurssi verkkokauppiaalle

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja siihen liitettävä ilmainen WooCommerce on maailman suosituin WordPressin verkkokauppa-laajennus. Laajennuksen myötä WooCommerce-verkkokauppa voidaan lisätä mille tahansa uudelle tai olemassa olevalle WordPress-sivustolle. WooCommercen avulla saat verkkokaupan nopeasti pystyyn ja voit aloittaa myynnin saman tien!

WooCommerce-verkkokauppakoulutus sopii kaikille omasta verkkokaupasta haaveileville henkilöille. Se sopii myös jatkokoulutukseksi WordPress-peruskurssin tai WordPress-jatkokurssin käyneille henkilöille, joille verkkokauppa saattaa tulla mukaan myöhemmässä vaiheessa. WooCommerce-kurssilla opit asentamaan, konfiguroimaan ja ylläpitämään omaa verkkokauppaa. Kurssilla perustetaan oma WooCommerce-verkkokauppa, luodaan tuotteet, tuoteosastot, hinnat, tuotevariaatiot, muunnelmatuotteet ym. Kurssilla puhutaan myös fyysisten tuotteiden ja virtuaalisten tuotteiden myymisestä, tuotteiden toimitustavoista ja maksuvaihtoehdoista. Kurssilla myös näytetään miten verkkokaupan ulkoasua ja toiminnallisuuksia voidaan muokata omiin tarpeisiin sopivaksi. Saat paljon käytännön vinkkejä toimivan oman verkkokaupan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

  • Kurssi opettaa WooCommerce-verkkokaupan käyttöönoton, asentamisen, konfiguroinnin ja kustomoinnin.
  • Kurssilla perehdytään verkkokaupan ominaisuuksiin, tuotteiden lisäämiseen ja muokkaamiseen, maksutapoihin, toimitustapoihin, tarjouskuponkeihin, raportointiin ja moneen muuhun verkkokaupan ylläpidossa tarvittavaan asiaan.
  • Kurssilla kerrotaan myös verkkokaupan laajentamisesta ja muokkaamisesta omiin tarpeisiin sopivaksi.
  • Saat myös arvokasta tietoa ja vinkkejä verkkokaupan tietoturvaan, varmuuskopiointiin ja analytiikkaan liittyen.
wordpress-sivut.fi

Mikä on WooCommerce?

Lue lisää WooCommerce-verkkkokaupasta ja sen ominaisuuksista WordPress-sivut.fi -verkkosivuilla.

https://wordpress-sivut.fi/woocommerce-verkkokauppa/

WooCommerce-verkkokauppakoulutuksen kohderyhmä

WooCommerce-verkkokauppakoulutus sopii kaikille omasta verkkokaupasta haaveileville henkilöille. Se sopii myös jatkokoulutukseksi WordPress-peruskurssin aiemmin käyneille henkilöille, joille verkkokauppa saattaa tulla mukaan myöhemmässä vaiheessa.

Tulevat WooCommerce-verkkokauppakurssit

Kurssikalenterista ei juuri nyt löytynyt kursseja tähän aiheeseen liittyen, mutta voit tarkistaa ajanmukaisen tilanteen Mixtumin kurssikalenterista.

WooCommerce-aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuskategoriat