Etsi koulutusisältöjä

close

WordPress-jatkokurssi

Haluatko ottaa maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän entistä tehokkaammin haltuun ja kehittää ja muokata omia WordPress-sivuja? Kiinnostaisiko tietää miten WordPressiä voidaan kustomoida ja muokata omiin tarpeisiin sopivaksi laajennuksien avulla mutta myös jopa kooditasolla?

WordPress-jatkokurssi vie perusteita syvemmälle WordPressin saloihin. Jatkokurssilla opit erityisesti teemojen ja laajennusten monipuolisen käytön ja hyödyntämisen mutta myös jopa kooditasolla muokkaamisen. Opit luomaan ja kustomoimaan oman verkkosivuston sisältöjä, ulkoasua ja toiminnallisuuksia joko laajentamalla WordPressiä tai muokkaamalla esimerkiksi teemaa HTML-, CSS-, ja PHP-koodauksen avulla. Opit myös hyödyntämään lapsiteemaa ja muokkaamaan valitun teeman ulkoasua.

Tämä kurssi ei ole mikään puhdas koodauskurssi, vaan erityisesti ensimmäisen päivänä aikana tehdään paljon muutakin: asennetaan WordPress, luodaan harjoitussisältöä ym. Lisäksi kurssin alussa pyritään hyödyntämään pikemminkin WordPressiin ilmaiseksi saatavilla olevia laajennuksia. Kurssin toisen päivän aikana päästään myös kokeilemaan erityisesti ulkoasun muokkaamista ja kustomointia  juuri omiin tarpeisiin sopivaksi oman koodin avulla.

  • Kurssilla mennään syvemmälle WordPressin saloihin ja harjoitellaan WordPress-sivuston sisällön ja ulkoasun muokkaamistaja kustomointia.
  • Kurssilla käydään läpi WordPressin asentaminen virtuaaliympäristöön, jossa omaa harjoitussivustoa voidaan kehittää ilmaiseksi.
  • Kurssilla esitellään hyödyllisiä ja suosittuja (sekä ilmaisia että maksullisia) laajennuksia, joilla omaa verkkosivustoa ja sen toimintoja voidaan laajentaa sekä puhutaan mm. lapsiteeman hyödyntämisestä.
  • Kurssilla käytetään pääasiassa HTML- ja CSS-kieliä, mutta myös JavaScript- ja PHP-kieliä, kun omaa sivustoa muokataan.
wordpress-sivut.fi

Mikä on WordPress?

Lue lisää WordPress-julkaisujärjestelmästä ja sen ominaisuuksista Wordpress-sivut.fi -verkkosivuilla.

https://wordpress-sivut.fi/mika-on-wordpress/

WordPress syventävä -koulutuksen kohderyhmä

WordPress-jatkokurssi soveltuu kaikille WordPressin kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa omaa WordPress-osaamistaan sekä samalla myös tehostaa ja nopeuttaa WordPressin käyttöä yleisellä tasolla. Kohderyhmänä voivat olla web-suunnittelijat, jotka ehkä tuntevat jo WordPressin perusteet sisällön luomisen osalta, mutta haluaisivat oppia luomaan vapaammin WordPress-sivustoja ja kustomoimaan niitä esimerkiksi valittua teemaa ”puukottamalla” tai luomalla tätä varten aivan oma lapsiteema.

WordPress syventävä -tulevat kurssit

WordPress syventävä -aiheiset käsikirjat ja oppaat

Koulutuskategoriat