Etsi koulutusisältöjä

close

WordPress-jatkokurssi

Haluatko ottaa maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän entistä tehokkaammin haltuun ja kehittää ja muokata omia WordPress-sivuja? Kiinnostaisiko tietää miten WordPressiä voidaan kustomoida ja muokata omiin tarpeisiin sopivaksi laajennuksien avulla mutta myös jopa kooditasolla?

WordPress-jatkokurssi vie perusteita syvemmälle WordPressin saloihin. Jatkokurssilla opit erityisesti teemojen ja laajennusten monipuolisen käytön ja hyödyntämisen mutta myös jopa kooditasolla muokkaamisen. Opit luomaan ja kustomoimaan oman verkkosivuston sisältöjä, ulkoasua ja toiminnallisuuksia joko laajentamalla WordPressiä tai muokkaamalla esimerkiksi teemaa HTML-, CSS-, ja PHP-koodauksen avulla. Opit myös hyödyntämään lapsiteemaa ja muokkaamaan valitun teeman ulkoasua.

Tämä kurssi ei ole mikään puhdas koodauskurssi, vaan erityisesti ensimmäisen päivänä aikana tehdään paljon muutakin: asennetaan WordPress, luodaan harjoitussisältöä ym. Lisäksi kurssin alussa pyritään hyödyntämään pikemminkin WordPressiin ilmaiseksi saatavilla olevia laajennuksia. Kurssin toisen päivän aikana päästään myös kokeilemaan erityisesti ulkoasun muokkaamista ja kustomointia  juuri omiin tarpeisiin laajennusten sekä myös oman koodin avulla.

  • Kurssilla mennään syvemmälle WordPressin saloihin ja harjoitellaan WordPress-sivuston sisällön ja ulkoasun muokkaamistaja kustomointia.
  • Kurssilla käydään läpi WordPressin asentaminen virtuaaliympäristöön, jossa omaa harjoitussivustoa voidaan kehittää ilmaiseksi.
  • Kurssilla esitellään hyödyllisiä ja suosittuja (sekä ilmaisia että maksullisia) laajennuksia, joilla omaa verkkosivustoa ja sen toimintoja voidaan laajentaa sekä puhutaan mm. lapsiteeman hyödyntämisestä.
  • Kurssilla käytetään pääasiassa HTML- ja CSS-kieliä, mutta myös JavaScript- ja PHP-kieliä, kun omaa sivustoa muokataan.
wordpress-sivut.fi

Mikä on WordPress?

Lue lisää WordPress-julkaisujärjestelmästä ja sen ominaisuuksista suomenkielisellä WordPress-sivut.fi -verkkosivustolla.

https://wordpress-sivut.fi/mika-on-wordpress/

WordPress-koulutuksen kohderyhmä

WordPress-jatkokurssi soveltuu kaikille WordPressin ylläpidosta ja kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa omaa WordPress-osaamistaan sekä samalla myös tehostaa ja nopeuttaa WordPressin käyttöä yleisellä tasolla. Kohderyhmänä voivat olla web-suunnittelijat, jotka ehkä tuntevat jo WordPressin perusteet sisällön luomisen osalta, mutta haluaisivat oppia luomaan vapaammin WordPress-sivustoja ja kustomoimaan sivustojen ulkoasua ja toiminnallisuuksia. Mahdollisia mielenkiinnon kohteita voivat olla WordPressin laajennusten tehokas käyttö, sivuston hakukoneoptimointi, tietoturvan parantaminen, oman koodin lisääminen sivustoon, verkkokaupan perustaminen, lapsiteeman rakentaminen jne. Pienryhmäkoulutuksessa voidaan painottaa tiettyjä asioita ihan kurssilaisten mielenkiinnon perusteella.

Tulevat WordPress-jatkokurssit

Lue lisää

WordPress-velhon jatkokurssi 22-23.8.2024

WordPress-velhon jatkokurssi on etäkoulutus verkon välityksellä siten, että voit osallistua kurssille vaikkapa kotoa käsin, kunhan sinulla on tietokone ja nettiyhteys käytössäsi. Täm…

WordPress-jatkokurssien koulutuspalaitteita

Sekä Mixtumin WordPress-peruskurssin että WordPress-jatkokurssin käytyäni pystyn hienosti kehittämään osaamistani itsenäisesti ja tarvittaessa löydän avun kurssilta saadusta hyvin toteutetusta WordPress-oppaasta. Opetuksen taso täysi kymppi pitkän linjan kouluttajalta, Pasi Kainulaiselta!

Roosa Tähkiö

Räätälöity WordPress-koulutuskokonaisuus oli erittäin hyvin suunniteltu vastaamaan osallistujien moninaisia tarpeita. Keskustelulle, kommenteille ja kysymyksille oli hyvin aikaa koulutuksen aikana. Kouluttaja osallistutti hyvin sopivilla kysymyksillä pitkin päivää. Mielenkiinto säilyi, vaikka asiaa tuli paljon. Huomasi, että kouluttajalla (Pasi Kainulainen) on syvä ja laaja osaaminen. Kiitos!

Anne Kähäri, Kirkkohallitus

WordPress-aiheiset käsikirjat ja oppaat

Lue lisää

WordPress 6 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2024Sivuja: 60

Täysin uudistettu ja ajanmukaistettu WordPress 6 -velhon käsikirja on kattava opas kaikille WordPress-sisällönhallintajärjestelmästä kiinnostuneille henkilöille.

Lue lisää

WordPress 5 -velhon käsikirja

Julkaistu: 2019Sivuja: 65

WordPress 5 -velhon käsikirja on tarkoitettu kaikille WordPress-ylläpidosta kiinnostuneille henkilöille!

Koulutuskategoriat